Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011  (Read 8019 times)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #15 on: August 21, 2011, 08:39:39 PM »
Video Kacau Dodol
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4RPgXJwo-fI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4RPgXJwo-fI</a>



Report Bergambar

Aswad dengan muka ala ala John Travolta


Penyakit turun temurun Tiang..takde ubat daaaa


Friendship Happiness (macam gambar buat iklan company lak


1Malaysia 1MB!


Baru je putus cinta..sedih begok


Peace rider


Best of the best


Long time no see



better then drug addicts


dah takde rumah-tangga


muka sempoi mencairkan cikaro semalaya!


Group Photo


Dah sampai Kg Pondok Batang - Asahan


[/b]Dodol Time[/b]



























« Last Edit: August 22, 2011, 10:28:03 AM by rafi »

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #16 on: August 21, 2011, 10:25:13 PM »
jgn lmbt2 post video..nak tengok hasil lakonan....payment pelakon pun klu boleh jgn lmbt2 bro,ade payment job lain blum dpt lg...dpt payment dodol pun jd la....hahahahaha,,,,,dalam dodol tu ade cili wadeh x??????????
Mr. Agusta

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #17 on: August 21, 2011, 10:29:07 PM »
soie bro last minute kene bwk mak g shopping... haha
xpe bro,ibunda tu la yg paling penting...dpt gak pahala..klu lu ade td kompom masuk dlm kawah di kacau oleh bro rizal zoc
Mr. Agusta

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #18 on: August 21, 2011, 10:29:47 PM »
waaa best siot.. rugi x join..
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #19 on: August 21, 2011, 10:31:07 PM »
soie bro last minute kene bwk mak g shopping... haha
xpe bro,ibunda tu la yg paling penting...dpt gak pahala..klu lu ade td kompom masuk dlm kawah di kacau oleh bro rizal zoc

waaa takut nyer... ader kuali yg terbalik ker?
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #20 on: August 21, 2011, 10:37:31 PM »

waaa takut nyer... ader kuali yg terbalik ker?

terbalik tu xde la bro,tp rizal zoc bila dah pegang batang pengacau tu dah xnak balik lak,,dia nak tolong makcik tu sampai siap 8 jam kacau dodol...bila aku tnya kau nak dok mane,,xpe rmh makcik ni ade boleh tumpang tido,,,puas aku pujuk ajak balik,,,,hahaha
Mr. Agusta

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #21 on: August 21, 2011, 11:49:16 PM »
Video pelakon-pelakon tambahan dah upload kat www.GSC.com.pi.mai.tang.tu

bayaran tunggu royalti ya hahaha

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4RPgXJwo-fI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4RPgXJwo-fI</a>

Wak Rejal

  • Moderator
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #22 on: August 22, 2011, 03:54:10 AM »

waaa takut nyer... ader kuali yg terbalik ker?

terbalik tu xde la bro,tp rizal zoc bila dah pegang batang pengacau tu dah xnak balik lak,,dia nak tolong makcik tu sampai siap 8 jam kacau dodol...bila aku tnya kau nak dok mane,,xpe rmh makcik ni ade boleh tumpang tido,,,puas aku pujuk ajak balik,,,,hahaha




wah...wah...wah..... bkan ko ke yg nak teman makcik tu kacau dodol sampai ke kuali yg ke 35.... hehhehehehe ;D

Wak Rejal

  • Moderator
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #23 on: August 22, 2011, 03:57:19 AM »
Dua2 rizal pelakon utama tu, bayaran kene lebih sikit... si yus dan yg lain2 bleh bagi bayaran pelakon xtra je... hahhahaha

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #24 on: August 22, 2011, 05:47:43 AM »
Dua2 rizal pelakon utama tu, bayaran kene lebih sikit... si yus dan yg lain2 bleh bagi bayaran pelakon xtra je... hahhahaha
extra je ko bg aku? aku yg paling lama kacau deeeerrrrr..nasib baik aku x menolak balik smlm tau,corner punye corner,rupe minyak nak abis....ni sume cili wadeh punye pasal !
Mr. Agusta

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #25 on: August 22, 2011, 08:00:25 AM »

waaa takut nyer... ader kuali yg terbalik ker?

terbalik tu xde la bro,tp rizal zoc bila dah pegang batang pengacau tu dah xnak balik lak,,dia nak tolong makcik tu sampai siap 8 jam kacau dodol...bila aku tnya kau nak dok mane,,xpe rmh makcik ni ade boleh tumpang tido,,,puas aku pujuk ajak balik,,,,hahaha

dua2 x leh pakai ar.. haha



wah...wah...wah..... bkan ko ke yg nak teman makcik tu kacau dodol sampai ke kuali yg ke 35.... hehhehehehe ;D
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #26 on: August 22, 2011, 08:01:46 AM »
Dua2 rizal pelakon utama tu, bayaran kene lebih sikit... si yus dan yg lain2 bleh bagi bayaran pelakon xtra je... hahhahaha
extra je ko bg aku? aku yg paling lama kacau deeeerrrrr..nasib baik aku x menolak balik smlm tau,corner punye corner,rupe minyak nak abis....ni sume cili wadeh punye pasal !

cili wadeh ker bende len ni.... angau awek semlm ker?  ;)
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

tiang

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 200
  • love all, trust a few
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #27 on: August 22, 2011, 08:16:44 AM »
 :D :D mcm biasa best best...

nampaknya ada bakat semua MB ni... director ada.... actor ada... mcm2 ada.....

hahaha gambar paling poyo gmbr cek api.... ciskek hahaha

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #28 on: August 22, 2011, 08:48:57 AM »
sori bro... semalam tertidur

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Ride Kacau DODOL ke 2 - 21 August 2011
« Reply #29 on: August 22, 2011, 10:36:26 AM »
Nice pict bro..   8)
- ride 4 fun -

 

Jumlah User Yang Telah Visit