Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Peraduan SPOT MB Sticker!  ( 7722 )

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Peraduan SPOT MB Sticker!
« : August 20, 2011, 09:02:09 AM »

Update:
Semua MB'ian diwajibkan untuk hadir dengan bike ke
Cabutan Hadiah " Spot MB Stickers!" dan Cabutan Hadiah Bertuah Hadirin akan diadakan seperti berikut
Tarikh: 29 Oktober 2011 (Sabtu)
Masa: 4pm (Pendaftaran Hadirin akan bermula)
Di: Kedai Motor Zong Heng Melaka Baru (Depan Perpustakaan Negeri)
Makanan dan minuman akan disediakan oleh pihak Zong Heng

Semua bikers boleh menyertai cabutan bertuah tetapi hanya dihadkan kepada seorang bagi setiap pendaftaran motor sahaja. Maknannya jika datang dengan pillion hanya seorang sahaja boleh dapat nombor cabutan bertuah.

Jomm kita kasi gempak!!!!
(Kenderaan Untuk Ambil Hamper TIDAK Disediakan!  :P :P :P :D :D ;D ;D  - boleh tumpang kat zong heng dulu hehe)




Salam 1MB'ian!
MB kini mengadakan peraduan "SPOT MB STICKER" dari 1st September hingga 28th October 2011. Dalam pertandingan ini 3 orang runners (kerja despatch dan bukan ahli MB) telah dilantik untuk Spot motor yang mempunyai sticker MB diatas jalan raya (bukan kat kedai ah chai ke kedai motor ke  ;D ) . Pada hari penutupan pertandingan nombor pendaftaran motor yang berjaya dispot akan dipublish di web MB dan cabutan serta penyerahan hadiah adalah pada 29hb Oct 2011. Sebanyak 20 hadiah telah disediakan oleh penganjur..so jangan buang masa lagi..hiaskan motor kesayangan anda dengan sticker MB sekarang!!

Sticker boleh didapati dari
- Kedai Motor Ah Chai di Semabok - 0166126354
- Zong Heng Motors Bukit Baru (dpn Perpustakaan Negeri) - Kok Pin 0166659625
- Rafi



Syarat- syarat penyertaan:
1.) Member berdaftar di forum Melaka Bikers ..kalau belum daftar sila ke www.melakabikers.com and click register
2.) Mempunyai sticker MB yang ditampal di motor
3.) Bawaklah motor..kalau simpan aje kat rumah mana nak nampak?  ;D ;D ;D ;D

Update:
- Bukan hanya pemenang spot sticker motor sahaja akan dapat hadiah tetapi ada 5 hadiah cabutan bertuah kepada hadirin. So jom kita meramaikan majlis yang diadakan pada hari Sabtu 29th October 2011 di Kedai Zong Heng Motor Bukit Baru (dpn Perpustakaan Negeri)

« : October 24, 2011, 01:16:15 PM Administrator »

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • : 995
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #1 : August 20, 2011, 10:58:23 AM »
mcmni pun ada?? ???
so aku nak2 ok!kiri dan kanan.... :D

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #2 : August 20, 2011, 11:04:22 AM »
mcmni pun ada?? ???
so aku nak2 ok!kiri dan kanan.... :D

Apa-apa aktiviti berfaedah dan baik untuk semua bikers kita akan anjurkan! Boleh bro..kat kedai Ah Chai ada stock baru...  ;)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • : 995
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #3 : August 20, 2011, 11:20:58 AM »
betul2...dr bikers utk bikers juga..sosama2 dpt manfaat... ;)
nanti bawakan la ey... 8)

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #4 : August 20, 2011, 05:55:07 PM »
blkg keta pun ada org tampal logo MB, mcm mn nak citer tu tuan admin......

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #5 : August 20, 2011, 08:03:13 PM »
blkg keta pun ada org tampal logo MB, mcm mn nak citer tu tuan admin......

Tuan Yusri...layak untuk 2 tayar aje..kalau keta tuan 2 tayar boleh aje masuk hehehehe  ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #6 : August 21, 2011, 03:20:52 AM »
waa.... mcm best je... mcm mana nk dpt ni.. moto aq biasa parking kt tmpt blaja je.. hihihi
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #7 : August 22, 2011, 08:54:48 AM »
spot jangan tak spot

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2050
  • KTM Duke 200
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #8 : August 22, 2011, 10:34:10 AM »
Moto biase nye ade luar Melaka...   :-[  :'(
- ride 4 fun -

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #9 : August 22, 2011, 07:08:15 PM »
blkg keta pun ada org tampal logo MB, mcm mn nak citer tu tuan admin......

Tuan Yusri...layak untuk 2 tayar aje..kalau keta tuan 2 tayar boleh aje masuk hehehehe  ;D
ok setuju dgn tuan.....

zukemarFXR

  • Lesen B3
  • **
  • : 104
  • Lock N' LoadZ
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #10 : August 25, 2011, 11:30:01 PM »
bez!!! bez!!! bez!!! ~~~

Anda Mampu Menunggangnya

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #11 : August 26, 2011, 03:22:30 PM »
time2 musim hujan ni susah ler nak spot2 sebab bawak keta g kerja  :'(

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 707
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #12 : August 27, 2011, 12:01:37 AM »
tbaik

                              Pascal = Sesumpah

Tarmizi

  • Lesen L
  • *
  • : 31
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #13 : September 12, 2011, 10:56:32 PM »
kdai ahchai kat mne ek???nak jgk join praduan ni...tlg bg info sket jln ke kedai ah chai kalau dr durian tunggal...
tq in advance untok jwapan... ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Peraduan SPOT MB Sticker!
« #14 : September 13, 2011, 12:27:24 AM »
kdai ahchai kat mne ek???nak jgk join praduan ni...tlg bg info sket jln ke kedai ah chai kalau dr durian tunggal...
tq in advance untok jwapan... ;D

ni maps dia... tp bkn dr durian tunggal lh.. tp dr tol ayer keroh... pndai2 lh baca.. hehe  ;) click maps tu untuk lbih detail..

meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit