Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tempahan Baju Melaka Bikers.  (Read 20096 times)

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #105 on: May 19, 2012, 04:30:33 PM »
mane nak cari mr acai
<a

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #106 on: May 21, 2012, 08:08:57 PM »
mana baju aku.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #107 on: June 01, 2012, 08:44:40 AM »
peh, hensem sial...!

OscarMike

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #108 on: June 15, 2012, 07:57:31 AM »
tempahan & full payment 1st batch sepasang dah lama buat kat kedai Achai tahun lepas, sampai laani belum dapat, bulan lepas tanya Achai, dia kata semua tempahan dh bagi kat Rafi, check list kat 1st page takde nama aku.

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #109 on: June 15, 2012, 08:44:03 AM »
tempahan & full payment 1st batch sepasang dah lama buat kat kedai Achai tahun lepas, sampai laani belum dapat, bulan lepas tanya Achai, dia kata semua tempahan dh bagi kat Rafi, check list kat 1st page takde nama aku.

bang bleh roger rafi trus tnye hal ni. kdang2 kita trlepas pandang....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #110 on: June 15, 2012, 02:12:01 PM »
tempahan & full payment 1st batch sepasang dah lama buat kat kedai Achai tahun lepas, sampai laani belum dapat, bulan lepas tanya Achai, dia kata semua tempahan dh bagi kat Rafi, check list kat 1st page takde nama aku.

Takde masalah bagi size baju anda dan jumlah yang telah dibayar?

 

Jumlah User Yang Telah Visit