Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tempahan Baju Melaka Bikers.  (Read 32143 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #45 on: August 24, 2011, 07:17:23 PM »
Den nak 2 helai....

XL   ---> 1 helai

XXL ---> 1 helai

Bayaran mcm mana ya...akan berada di Melaka sempena Hari Raya Aidil Fitri minggu depan..

ok nama da di update... bro bleh byr pd bro rafi.. bank in kt dia punye account...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #46 on: August 24, 2011, 08:55:25 PM »
aku pun nak jugak.... nak xxl dgn l. next tts aku bayau... 017-6827556. tqvm
senyum selalu......

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #47 on: August 24, 2011, 09:19:22 PM »
aku pun nak jugak.... nak xxl dgn l. next tts aku bayau... 017-6827556. tqvm

ok nama da update.. tq..  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #48 on: August 25, 2011, 12:19:50 AM »
PENGUMUMAN

hehehe... ;) harga baju MelakaBikers telah dikurangkn ke RM32..
tq  :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #49 on: August 25, 2011, 12:41:09 AM »
Salam bro, saya nak booking 2 helai, saiz XL.
no contact sya : 012-6340141 (yus).. ada apa2 hal roger saya

P/S cutting pempuan ada x? klu ada nak saiz m tp klu x der x per...

aq rasa smua cutting sama.. smua laki prmpuan boleh pkai nye...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #50 on: August 25, 2011, 02:12:43 AM »
bro rafi.. check lh yg aq da update.. tngok mana tahu ade silap ke.. sbb kbyk kan nama yg bro bg x matching nama Id dlm forum.. huhu
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ali

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #51 on: August 25, 2011, 09:56:14 PM »
aku nak 2 helai...dua2 size M ( agak2 bdan aku leh ke pkai size M ).....tokey Achai tlong byar kan dulu...  :D ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #52 on: August 25, 2011, 10:48:02 PM »
aku nak 2 helai...dua2 size M ( agak2 bdan aku leh ke pkai size M ).....tokey Achai tlong byar kan dulu...  :D ;D


ok nama da updatekn... muat ko pkai M.. baru nmpk tough sikit... hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Hairol21

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 203
  • MBX 4038 Bukit Cheng Mobile +60183892112
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #53 on: August 26, 2011, 08:49:52 PM »
Den nak 2 helai....

XL   ---> 1 helai

XXL ---> 1 helai

Bayaran mcm mana ya...akan berada di Melaka sempena Hari Raya Aidil Fitri minggu depan..

ok nama da di update... bro bleh byr pd bro rafi.. bank in kt dia punye account...

haha....no akaun Rafi aku tak tau..atau lebih senang aku jumpa dia je..klu ada akaun Maybank,boleh aku 2u kannn.....nak Raya weii....semua org sibuk..

Tq Hilmi upadatedkan namo den :)
Know your limits,ride safely.......MBX4038

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #54 on: August 27, 2011, 09:58:18 PM »
bayar kat kedai Ah Chai lagi senang bro sebab akaun aku kang pening...ada kang ko dah bayau aku cakap belum kang!  :D :D :D

perantau

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #55 on: August 28, 2011, 01:35:24 PM »
salam dan Selamat Hari raya
Saya nak 2 helai saiz L dengan XL
0162110460 perantau

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #56 on: August 28, 2011, 01:51:52 PM »
salam dan Selamat Hari raya
Saya nak 2 helai saiz L dengan XL
0162110460 perantau

ok nama telah di update...  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #57 on: August 29, 2011, 08:00:02 PM »
bro aku nyer nak tukar saiz ea... aku nak saiz L ok... ty2.... ;)
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #58 on: August 29, 2011, 09:35:18 PM »
bro aku nyer nak tukar saiz ea... aku nak saiz L ok... ty2.... ;)

ok da update... bro pn bg tahu rafi tukar saiz ni... tkut dia trlupa nk tngok list ni nnti nk order ti,,
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Tempahan Baju Melaka Bikers.
« Reply #59 on: September 01, 2011, 08:33:41 PM »
bro aku nyer nak tukar saiz ea... aku nak saiz L ok... ty2.... ;)

ok da update... bro pn bg tahu rafi tukar saiz ni... tkut dia trlupa nk tngok list ni nnti nk order ti,,

aku da bg tau die.. saje post sn.. takut die trlupe.. hehe ty2
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

 

Jumlah User Yang Telah Visit