Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.  (Read 2665 times)

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« on: March 31, 2011, 09:14:18 PM »
Seorang Bikers FRBC dari KL kemalangan Maut ,dengar cerita dari bikers KL bertembung dengan group bikers lain semasa mengambil selekoh. Motor yang terlibat Kawasaki zzr1200,kawasaki GTR dan Hayabusa.tak tau lah semakin banyak pulak dengar xcident motor besar dan kereta kat jln Kuala Klawang.aku pulak..Tempat jatuh lagi di kenang ini kan pula coner kuala klawang. aduh Tobat  bila aku kenangkan Trajedi Jln Kuala Klawang, BEST Layan tapi merbahaya kalau over shoot atau bertembung  kenderaan hadapan. renung 2kan lah.


                   Pantun Bikers: Di selekoh tajam berhati hati
                                       Cecah lutut berkasut SIDI
                                       Ambil coner berapi rapi
                                       Dah jatuh nanti masuk besi.
                                     
                                       
                                       
                                       

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #1 on: March 31, 2011, 09:18:09 PM »
bkn ke zx14 dgn GTR14... ???

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #2 on: March 31, 2011, 09:46:09 PM »
ya rasa saya zx-14.. bro fuad pantun tu dikarya semasa kat hospital dulu ke? hehehe pantun memang power!

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #3 on: April 01, 2011, 09:16:03 PM »
alfatiha..... utk arwah,semoga di tempatkan bersama arwah arwah yg beriman. amin

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #4 on: April 04, 2011, 01:09:42 PM »
takziah buat keluarga arwah...pd yg lain,berhati2 ok..


zaidier6

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 28
  • cikGu
    • View Profile
    • errrr...6
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #5 on: April 07, 2011, 10:10:45 PM »
 :( So Moral of the story........

Ride safely.. ingatlah orang tersayang... :-\ kekadang kita terlupa yang kita tak lagi naik moto masa tu...tapi ....dah naik hantuuu...
@@@ antuuu....dah naik kita!!! :-\
" Jiwa sepi, kosong dan  tak  bererti, tanpamu disisi...motoku...idaman ku"

AliAul

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Biker Kemalangan Maut Kuala Klawang Ahad lepas.
« Reply #6 on: April 10, 2011, 01:20:08 PM »
Ajal maut ditangan Tuhan ..... anyhow tke cre

 

Jumlah User Yang Telah Visit