Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: TTs - Ayub MITC  (Read 1865 times)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
TTs - Ayub MITC
« on: August 25, 2011, 01:39:30 AM »
TTs kali ini diorganised oleh bro Rizal K-9 bertempat di Restoran Ayub depan MITC. Lebih dari 20bikers telah menghadirkan diri... sambil kita pekena teh kita membincangkan soal baju dari jenis material dan sizes. Terima kasih kepada yang dah bayar T-shirt MB. Oleh kerana Tuan Kedai nak tutup awal maka kami bergerak ke Jalan Hang Tuah Mall untuk menyambung TTs sambil pekena Nasi Lemak & Char Kueh Tiw Special di Hang Tuah Cafe ...jam 1am kami semua gerak kembali ke rumah masing-masing. Terima kasih diatas kehadiran tuan/puan sekalian.. MB Rocks!








« Last Edit: August 25, 2011, 01:43:23 AM by rafi »

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #1 on: August 25, 2011, 02:07:10 AM »
cepat tu report

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #2 on: August 25, 2011, 02:13:44 AM »
maaf kena balik awl.. hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

tiang

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 200
  • love all, trust a few
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #3 on: August 25, 2011, 01:26:15 PM »
 :'( malam ker...

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #4 on: August 25, 2011, 03:27:17 PM »
Terbaik geng..  8)
- ride 4 fun -

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #5 on: August 25, 2011, 09:02:53 PM »
:'( malam ker...

siang nak berTTS kene tangkap daa...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #6 on: August 26, 2011, 01:28:44 AM »
cepat tu report

cepat buat report pasal takot kena jerit " bro mane report,,mane mane mane mane????? " huhu thank bro rafi....the best..
Mr. Agusta

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #7 on: August 26, 2011, 03:19:24 PM »
char keuh teaw tu dekat2 ngan bus stands lama tu ker???

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #8 on: August 26, 2011, 03:47:41 PM »
sori tak dpt join sbb aku keja mlm minggu ni...

Hairol21

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 203
  • MBX 4038 Bukit Cheng Mobile +60183892112
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #9 on: August 26, 2011, 08:53:04 PM »
Terbaik....Mmg best.... ;)
Know your limits,ride safely.......MBX4038

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: TTs - Ayub MITC
« Reply #10 on: August 26, 2011, 09:42:53 PM »
chaw kwey tiau yg paling tak sedap aku makan.harga 5 ringgit sepingan mahal lak tu... :o tak leh lawan Malis danau kota KL

 

Jumlah User Yang Telah Visit