Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri  (Read 4778 times)

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
  • sabor je lah...
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #15 on: August 28, 2011, 09:31:58 PM »
di sini nak ucapkan selamat hari raya, kpd semua mlk bikers.. you all memang the best.. maaf kan jika ada salah yer.. :D
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #16 on: August 28, 2011, 10:15:00 PM »
Selamat Hari Raya aidil fitri kepada semua ahli  Melakabikers yg beragama islam.Maaf Zahir Batin.Kalau ada open house jangan lupa jemput aku. :P

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #17 on: August 29, 2011, 12:47:27 AM »


assalammualaikum..
di sini aku bsame kluarge aku ingin mngambil ksempatan untuk
mngucapkan slamat hari raye maaf zahir dan batin kepade yg mengenal
diri ini trutame skali kpade geng mlakebikers dan bikers2 di mlaysia...

buat kuih gune tepung
gune tepung buat kuih raye
klau korang nak blk kampung
hati-hati di jalan raye.....

                              Pascal = Sesumpah

aemman

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 28
  • suke kawan ramai orang
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #18 on: August 29, 2011, 11:20:14 AM »
UCAPAN SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA WARGA MELAKABIKERS MAAF ZAHIR BATIN

SELAMAT MEMANDU DAN SAMPAI DESTINASI DENGAN SELAMAT..


aemmanChef
Avillion Legacy Melaka
aemmanChef

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #19 on: August 29, 2011, 05:24:23 PM »
aq lak time ucapan asyik garu hidung je... hahaha...  :D x tahu nape...
agk2 x biasa lg beri ucapan dpn kemera kot...  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #20 on: August 29, 2011, 07:57:25 PM »


Salam kepada semua bikers! Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari saya sekeluarga!   ;D
kita ni mcm dah kenal spuloh tahun je kan...tengok le keakraban kita sume..ni la benda yg paling susah nak cari,jika dah dpt tu kita jaga le bebaik..DIKESEMPATAN INI JUGA SAYA MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KPD WARGA MELAKA BIKERS,MV AGUSTA FAN CLUB DAN LANUN BIKERS.KUSUSUN SEPULOH JARI MOHON KEMAAFAN JIKA TERSALAH LAKU DAN TERKASAR BAHASA..IKHLAS DARI,ERIEYUS@ERIYUNIE DAN KELUARGA.

korang semua memang terbaik......... SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

nawza

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #21 on: August 30, 2011, 10:33:23 AM »
Salam dan Selamat Hari Raya... ;)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GhAFn-50PZY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GhAFn-50PZY</a>

zaidier6

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 28
  • cikGu
    • View Profile
    • errrr...6
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #22 on: August 31, 2011, 12:06:39 AM »



Saya cikgu zaidi, turut sama tersentuh dengan dentuman dan semangat Aidil- Fitri melafazkan ucapan selamat hari raya dengan perasaan rendah diri serta berbekalkan hati tulus ikhlas kepada semua bikerz yang beragama islam. Maaf zahir dan batin andai ada tingkahlaku saya menyinggung perasaan tuan puan semua. Moga amalan puasa kita diterima Allah. Aminn....
" Jiwa sepi, kosong dan  tak  bererti, tanpamu disisi...motoku...idaman ku"

zrzorro

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 8
  • ZRZorro
    • View Profile
    • FB ZRZorro
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #23 on: August 31, 2011, 12:05:34 PM »

selamat hari raye aidilfitri warga melaka bikerz......................

Salam Merdeka Raya utk seluruh warga Melaka Bikers! Ikhlas dari ZRZorro
ZRZorro (+60122467000, +6584345400, zrzorro@yahoo.com) www.facebook.com/zrzorro

cahaya

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #24 on: August 31, 2011, 10:39:25 PM »
selamat hari raya kpd semua teman2 Melaka Bikers....maaf zahir dan batin...;)

mohdgoku

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #25 on: September 05, 2011, 09:38:31 AM »
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN KEPADA SEMUA WARGA MELAKABIKERZ.... ;D ;D ;D ;D

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Melaka Bikers - Ucapan Hari Raya Aidilfitri
« Reply #26 on: September 05, 2011, 11:44:33 AM »
 8) Hamba sama gak ucapan seperti yang lain-lain....Ada salah silap...sedar atau tidak...harapan maafin kami sedua keluarga. Hope yang terbaik bersama. Ucapan ditujukan pada semua termasuk pembaca.

 

Jumlah User Yang Telah Visit