Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011  (Read 2021 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« on: August 29, 2011, 02:48:24 AM »


FLAG OFF "BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011"

Acara: pelepasan 3 penunggang yang akan menjelajah seluruh Semenanjung Malaysia (tok wan BCM, Si Sepet dan seorang penunggang dari NAZA :3 buah motosikal sahaja: ). RoudTour ini adalah utk mempromosikan majalah BCM di mana kami akan berada di setiap Ibu Negeri di Seluruh Semenanjung seperti berikut:-

7 sept > Shah Alam - Melaka
8 sept > Melaka - Johor Baharu
9 sept > Johor Baharu - Kuantan
10 sept > Kuantan - Kuala Terengganu
11 sept > Kuala Terengganu - Kota Bahru
12 sept > Kota Bahru - Sungai Petani
13 sept > Sungai petani - Pdg Besar - Alor Setar
14 sept > Alor Setar - Pulau Pinang
15 sept > Pulau Pinang - Ipoh
16 sept > Ipoh - Cameroon Highland - KL

(RoudTour ini juga akan dipaparkan setiap masa sepanjang perjalanan kami)

aturcara FLAG OFF spt di bawah:-

Tarikh: 7 Sept 2011
Masa: 9.00 pagi
Lokasi: NAZA BIKES Sdn Bhd, Seksyen 15, Shah Alam Selangor. (Landmark Susur Masuk selepas KILANG CALBERG)

dijemput semua 'bikers" utk hadir bersama tanda sokongan anda kepada kami!

::thetokwan BCM::
editor



p/s: - mereka di jangka sampai ke Melaka dlm jam 3.30ptg, insyAllah paling lewat 4 ptg.
       - route prjalanan mreka dr Shah Alam ke Melaka  akan melalui jalan lama dari Klang, PD, Sg Udang, Tjg Keling
       - minta tlong sape2 yg free pd 7/9/2011 ptg untuk mnyambut kedatangan mereka di Petronas Sungai Udang..
       - vanue mreka di dealer Naza kat Hang Tuah Mall...
       - diorg mnginap di Hotel NAZA TALLYA..
       - pd mlm 7/9/2011 diorg ajak tts di mana2 kedai makan yg best2 kt melaka.. kira kite kena tnjuk kedai mana2 yg best,, diorg akn
         follow je... jd aq cadang tts kt tempt rasmi MB tts.. ats cadangan bro Rafi..
       - 8/9/2011 pagi diorg akn terus kn prjalanan ke johor...
« Last Edit: September 06, 2011, 10:44:23 PM by N.M. HILMI »
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #1 on: August 29, 2011, 09:48:15 AM »
ajak dia orang TTs di tempat TTs kita sebelah tapak eye on melaysia..siap ada karaoke..huhuu

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #2 on: August 29, 2011, 10:25:47 AM »
ajak dia orang TTs di tempat TTs kita sebelah tapak eye on melaysia..siap ada karaoke..huhuu

boleh aje... jnji ok.. diorg x nk mamak.. hehehe.. :)
pd hari tu klau smpt aq dtg sbb time tu aq ada kuliah... :-\
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mohdgoku

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #3 on: September 05, 2011, 09:34:47 AM »


FLAG OFF "BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011"

Acara: pelepasan 3 penunggang yang akan menjelajah seluruh Semenanjung Malaysia (tok wan BCM, Si Sepet dan seorang penunggang dari NAZA :3 buah motosikal sahaja: ). RoudTour ini adalah utk mempromosikan majalah BCM di mana kami akan berada di setiap Ibu Negeri di Seluruh Semenanjung seperti berikut:-

7 sept > Shah Alam - Melaka
8 sept > Melaka - Johor Baharu
9 sept > Johor Baharu - Kuantan
10 sept > Kuantan - Kuala Terengganu
11 sept > Kuala Terengganu - Kota Bahru
12 sept > Kota Bahru - Sungai Petani
13 sept > Sungai petani - Pdg Besar - Alor Setar
14 sept > Alor Setar - Pulau Pinang
15 sept > Pulau Pinang - Ipoh
16 sept > Ipoh - Cameroon Highland - KL

(RoudTour ini juga akan dipaparkan setiap masa sepanjang perjalanan kami)

aturcara FLAG OFF spt di bawah:-

Tarikh: 7 Sept 2011
Masa: 9.00 pagi
Lokasi: NAZA BIKES Sdn Bhd, Seksyen 15, Shah Alam Selangor. (Landmark Susur Masuk selepas KILANG CALBERG)

dijemput semua 'bikers" utk hadir bersama tanda sokongan anda kepada kami!

::thetokwan BCM::
editor



p/s: - mereka di jangka sampai ke Melaka dlm jam 4-6 ptg.
       - route prjalanan mreka dr Shah Alam ke Melaka  akan melalui jalan lama dari Klang, PD, Sg Udang, Tjg Keling
       - minta tlong sape2 yg free pd 7/9/2011 ptg untuk mnyambut kedatangan mereka di Petronas Sungai Udang..
       - vanue mreka di dealer Naza kat Hang Tuah Mall...
       - diorg mnginap di Hotel NAZA TALLYA..
       - pd mlm 7/9/2011 diorg ajak tts di mana2 kedai makan yg best2 kt melaka.. kira kite kena tnjuk kedai mana2 yg best,, diorg akn
         follow je... jd aq cadang tts kt tempt rasmi MB tts.. ats cadangan bro Rafi..
       - 8/9/2011 pagi diorg akn terus kn prjalanan ke johor...




boleh join ni kalau ada kelapangan..

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #4 on: September 05, 2011, 03:48:53 PM »
boleh2...  klau rabu ni ptg free.. bleh lh p tlong sambut diorg kt petronas sg udang...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #5 on: September 06, 2011, 12:59:28 PM »
 :( :( :( :( kena pi Padang Besar ari ni, sori kekawan tak dpt join sambut depa.
saya slow aje dan berhemah

MFBI 3

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #6 on: September 06, 2011, 03:28:09 PM »
insya allah kalau ada kelapangan...akan ada di petronas sg udang kut...

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #7 on: September 06, 2011, 08:45:45 PM »
aku kalo kul 6ptg ok la...sbb da balik kejamasa tu...

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #8 on: September 06, 2011, 09:48:18 PM »
ok2... sape2 yg free jom ramai2 sambut diorg... aq pn klau ptg tu da xde kuliah.. aq cabut kejap...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #9 on: September 07, 2011, 12:27:37 AM »
kalo tak jumpa masa tts aje la mlm besok kol 9mlm... 8)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: BCM Peninsular Malaysia Road Tour 2011
« Reply #10 on: September 07, 2011, 01:57:00 AM »
ok... masa diog smpai sini pling lmbt pukul 4 ptg.. sape2 yg sempt dtg lh smbut...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit