Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Zon Bahasa Melayu > Info Akessori/Produk

Bike Cover

(1/3) > >>

saba:
Salam,

Saya mencari-cari bike cover yang kalis air.

Saya dah cuba mencari di Mydin MITC, Aeon Peringgit, dan juga di Pasaraya Nirwana Segamat. Namun kesemuanya hanya ada car cover sahaja.

Mohon sesapa yang tahu tempat yang boleh saya beli.. Off course yang murah le... Sekadar nak cover masa musim hujan nanti...

erieyus:
hah,tolog le sape yg tau tu,,klu ada aku pun nak gak...syg bini leeeeeerrrr

ijan fjr27:
 :D kalu nak beli bike cover ni ..rasenye elok ke singapore..beli yg baik punye..tahan lama..aku ade beli dulu..hmpir 2 thn x rosak n koyak..aku ade beli kat banzen..rega dkt2 rm100..pakai sebulan dua..da nmpk lubang2..alah membeli menang memakai..

Faz:
Yup!! beli bike cover jenama Oxford....gerenti puas hati!!

joe ghaus:
klu yg lg jimat...gune kanvas org kawin je,,byk biji leh masuk... :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version