Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah  (Read 12159 times)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« on: October 02, 2011, 09:40:44 PM »
Salam sejahtera kpd semua Melaka Bikers, setiap malam jam 9.30mlm perjumpaan tts diadakan di Naiman Tomyam, Alor gajah. Kpd yg boring duk kat rumah kursus yg duk sekitar Alor Gajah jemput2 le dtg, yg luar Alor Gajah juga di alu2kan. Bukan apa2 sekadar duk pekena teh tarik, sembang2 kosong, dan jugak utk memeriah suasana di Alor Gajah ni. Sekian wasallam
saya slow aje dan berhemah

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #1 on: October 02, 2011, 09:41:57 PM »
biar betul setiap mlm bro?

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #2 on: October 02, 2011, 09:42:49 PM »
Klau tak caya mai sekarang, ada bran?
saya slow aje dan berhemah

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #3 on: October 02, 2011, 09:44:27 PM »
hehe..tak bran... :D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #4 on: October 02, 2011, 09:59:07 PM »
hebat tu stiap malam...  :o
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #5 on: October 02, 2011, 10:02:59 PM »
ape kate minggu ni kt smue tts kat naeman alor gajah nak?

                              Pascal = Sesumpah

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #6 on: October 02, 2011, 11:32:10 PM »
bro ni memang dok meniaga kat sane ke? naeman kat sebelah mane,bg direction skit,,mane le tau ter ride smpai sane ke boleh terjah mcm terjah bikers....
Mr. Agusta

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #7 on: October 03, 2011, 09:32:11 AM »
permit kita besar, bro hilmi, tak main selimut moto. Naiman Tomyam terletak di persimpangan klemak, masjid tanah. dr bulatan alor gajah ke persimpangan masjid tanah, kedai tu sebelah kiri sebelum trafik light, semua di alu2kan
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #8 on: October 03, 2011, 09:37:49 AM »
oops terlupa, kecuali ari sabtu, tts kat Eye of M'sia, kpd bikers dri alor gajah rv kat naiman tomyam 9.30mlm, tayar golek 10.00 mlm ke E.O.M.
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #9 on: October 03, 2011, 11:59:48 AM »
klau boring lepas tu boleh lepak kat tmn dimensi, pandangan kat sana memang mengasyikkan boleh hilang serabut di kepala. kat sana yg tua rasa diri muda semula, yg kahwin kembali bujang, tapi boleh pandang2 jgn pegang2.  ;D
saya slow aje dan berhemah

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #10 on: October 03, 2011, 01:16:59 PM »
permit kita besar, bro hilmi, tak main selimut moto. Naiman Tomyam terletak di persimpangan klemak, masjid tanah. dr bulatan alor gajah ke persimpangan masjid tanah, kedai tu sebelah kiri sebelum trafik light, semua di alu2kan

ok cun... tp aq da cuti sem ni... keje part time stiap mlm kcuali sabtu ahad kt kilang honda... keje nk cari duit tuk p motogp ni.. hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

bro77

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #11 on: October 03, 2011, 04:20:12 PM »
terbaek la bro, kasi up tts alor gajah nyer area..bg yg visa kecik cam aku nie buleh la join slalu... :D

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #12 on: October 03, 2011, 04:29:48 PM »
lagi ramai lagi bagus. kita kasi gempak alor gajah ni,
saya slow aje dan berhemah

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #13 on: October 03, 2011, 04:32:43 PM »
Teerrbbaaaiiikkk...   ;)
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #14 on: October 03, 2011, 04:39:29 PM »
visa kecik atau besar tak ada hal, sekali-kala menghadirkan diri, dah kira bagus, apa guna pakai klau asyik masuk kelambu, jgn mare yg permit keno tarik. :)
saya slow aje dan berhemah

 

Jumlah User Yang Telah Visit