Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah  (Read 15614 times)

DJLio-250R

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #120 on: October 28, 2011, 08:39:29 PM »
Kite bako je kdai tu.. Mcm mane?

Wah dah ganas ni....
Kan Deepavali baru je lepas, cari mana kedai ada mercun stock lebih.. Ambik yang sound power macam paip yoshimura punya kasi letup kdai tu lagi senang..... Haha 8) 8)

Ikan duyung di tmn dimensi u orang dah berminggu-minggu tak visit ni... Entah dah habis holiday ke tak... :-\ :-\

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #121 on: October 31, 2011, 04:12:29 PM »
jangam ma,itu tempat sama2 naik ma,nanti dragon turun lagi susah ma ini tempat ;D
senyum selalu......

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #122 on: November 02, 2011, 12:27:46 AM »
tts alor gajah digantikan dgn tts belakang kapal malam ni 2/11/11 kul 10mlm, ada member dri Jugra Bikers ingin kenal2 dgn Melaka Bikers, harap2 dpt hadirkan diri.
saya slow aje dan berhemah

 

Jumlah User Yang Telah Visit