Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah  (Read 15515 times)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #15 on: October 03, 2011, 11:16:35 PM »
Bro..kata setiap malam (kecuali sabtu) tapi tadi hamba balik dari KL so nak singgah TTs tapi takde siapa pun....   :'(

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #16 on: October 03, 2011, 11:50:35 PM »
salam... aku baru bukak ni.. baru je tau.. insyaAllah ade masa aku join... lesen besar aku sntiasa lulus... ;D
senyum selalu......

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #17 on: October 04, 2011, 08:23:09 AM »
penunggu tetap cik mad dan bilal karim versy kul 9.30 dah ada, saya dan pian versy sampai kul 11.15 saya tertidur, pian versy balik dri melaka, moto kita org parking belakang van putih, mgkin bro tak perasan, selalu park sebelah depan tapi takut org mengata kita park belakang van tu. saya sampai aje cik mad dah blah, boring tunggu kita  berdua kut, kul 12.30 baru saya balik
saya slow aje dan berhemah

MFBI 3

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #18 on: October 04, 2011, 12:41:36 PM »
salam otai2 naiman tomyam alor gajah ni kat mana lokasi nya....kalau dapat nak jugak join sekali skala...

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #19 on: October 04, 2011, 02:55:33 PM »
Tu lah.. mane ye lokasi nye bro.. .  :-\
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #20 on: October 04, 2011, 05:06:47 PM »
simpang 4 klemak, masjid tanah, pengkalan, klau dari alor gajah ke spg ni, kanan ke masjid tanah, terus ke AMJ, kiri ke pengkalan. Tmpt tts sebelum trafik light.Klau tak dpt cari, call saya 0196717687.
saya slow aje dan berhemah

MFBI 3

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #21 on: October 05, 2011, 02:12:55 PM »
simpang 4 klemak, masjid tanah, pengkalan, klau dari alor gajah ke spg ni, kanan ke masjid tanah, terus ke AMJ, kiri ke pengkalan. Tmpt tts sebelum trafik light.Klau tak dpt cari, call saya 0196717687.

ok noted...tqvm bro.. :)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #22 on: October 05, 2011, 04:17:00 PM »
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P
saya slow aje dan berhemah

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #23 on: October 05, 2011, 04:32:00 PM »
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

Tak pe bro.. ape salah nye kalau dapat pon.. kalau tak mau, bg kat kwn2 yg 'bujang 3' nie.. Hahaahahhaaa..... .   :D
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #24 on: October 05, 2011, 04:44:34 PM »
mana boleh, nanti ke kutuk macam2,mana nak letak muka,  klau mau sendiri turun ke alor gajah
saya slow aje dan berhemah

bro77

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 35
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #25 on: October 05, 2011, 05:02:21 PM »
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

port baik nyer bro...lampam jawa , jelawat kelah sumer ader...goreng pun sodap... :D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #26 on: October 05, 2011, 08:41:39 PM »
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

pancing baik nampak nak umpan kitaorg gi sana.... ;D

Ariff250

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #27 on: October 05, 2011, 10:04:43 PM »
Insyaallah, sy dr pulau sebang..kalo free sy join tts

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #28 on: October 05, 2011, 10:35:19 PM »
ni taman dimensi jam 1o tu ke? cuci mata yek....cuci ape lg yg boleh kat sana?
Mr. Agusta

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #29 on: October 06, 2011, 07:59:27 AM »
umpan dah tua ikan jaws pun tak pandang, klau umpan muda mau sangkut, hahaha
« Last Edit: October 06, 2011, 08:08:07 AM by ariff-er6f(wuq4607) »
saya slow aje dan berhemah

 

Jumlah User Yang Telah Visit