Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah  (Read 15513 times)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #30 on: October 06, 2011, 08:18:55 AM »
semalam kul 10.30 kami ber4 gerak ke rembau, duk kat kedai makan tepi sungai pekan rembau yg ada karaoke, 11.15 kami bertolak pula ke tmn demensi melalui lebuhraya plus  kerana ikan2 kat situ tak menyelerakan hahaha
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #31 on: October 06, 2011, 09:27:56 AM »
klau nak tts kat Agjh jgn lewat dri 10.30mlm, sebab kita org suka main terjah, cam smlm terjah p rembau.
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #32 on: October 06, 2011, 09:42:04 AM »
huh kat tmn dimensi, ikang kat sini semuaye fresh2 belaka, ada macam2 size, 1:S 2:M 3:L 4:XL 5:XXL. selain dri cuci mata, mata kena tajam, macam2 adegan xrated(ringan2), bukan xxxrated. hahaha
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #33 on: October 06, 2011, 10:47:53 AM »
bukan nak pancing, bak kata org tua, dimana ada gula, disitu le semut ada, tapi yg ada ni bukan semut, burung helang, burung kakak tua, hahaha
saya slow aje dan berhemah

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #34 on: October 06, 2011, 11:03:07 AM »
Waahhh.... dah mcm taman safari ye bro.. Hihihihiiiiiiii...... .   ;D
- ride 4 fun -

DJLio-250R

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #35 on: October 06, 2011, 02:47:57 PM »
Alor gajah dah ada Zoo baru untuk bikers ni..

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #36 on: October 06, 2011, 04:20:37 PM »
Nak kene buat rombongan ke sane nie.. Hihihihiiiiiii.... .   ;D
- ride 4 fun -

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #37 on: October 06, 2011, 04:55:00 PM »
xpe,,,,tggu ketibaan ambo ye...sekali mesti kena terjah punyeeeee..tungguuuuuuuuuu
Mr. Agusta

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #38 on: October 06, 2011, 05:06:45 PM »
jgn lupe ajak ambo skali.. .    ;)
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #39 on: October 06, 2011, 06:10:38 PM »
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o
saya slow aje dan berhemah

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #40 on: October 06, 2011, 10:23:47 PM »
baek..nti nak terjah aku kasi tau...tungguuuuuuuu
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #41 on: October 07, 2011, 02:42:20 AM »
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o

]kuda belang ke.. kuda hidung belang.. hahaha  :P
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #42 on: October 07, 2011, 11:47:48 AM »
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o

Bang.. Itik buntut nile ade skali tak..? kalau ade.. dgn pantas sy smpi.. Hahahahhaaaa.... .   :P
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #43 on: October 07, 2011, 01:04:31 PM »
bukan setakat buntu nile, buntut gajah pun ada, horn dan bumper pun macam2 ada,  :D :D :D
saya slow aje dan berhemah

eman_92

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 19
    • View Profile
Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
« Reply #44 on: October 07, 2011, 01:20:10 PM »
bro.,. nak join boleh? tapi moto xde.,., :(

 

Jumlah User Yang Telah Visit