Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat Datang Ke How Chai Motor  (Read 12232 times)

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Selamat Datang Ke How Chai Motor
« on: March 28, 2011, 07:50:34 PM »
Selamat Datang Ke How Chai Motor - (Ah Chai) Semabok

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #1 on: March 29, 2011, 09:53:40 AM »
apa yg ditawarkan....?? kat kedai nie?? berapa diskaun boleh bagi?? hehheheh

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #2 on: March 29, 2011, 01:32:48 PM »
Ko ni...Kalu tak free,diskaun...Bagilah diorang untung.Ada lebih² baru bleh bagi free... ;D

Eddie,gunakan kepakaran ko dalam bidang Google Maps untuk menunjukkan lokasi kedai ini... :D


izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #3 on: March 29, 2011, 02:34:20 PM »
anyway..adakah kedai ni jd kedai rasmi club melakabikers ni? ???

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #4 on: March 29, 2011, 02:41:12 PM »
anyway..adakah kedai ni jd kedai rasmi club melakabikers ni? ???

bukan kedai rasmi boss ..buat masa ini just letak aje few nama kedai sebelum officially kedai dan merchandise boleh iklankan perkhidmatan mereka disini. wang dari iklan itu mungkin boleh digunakan untuk kebaikan kita disini atau kelab. diharap begitu boss.

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #5 on: March 29, 2011, 02:57:36 PM »
owh..kalo mcmtu ok la..bkn apa,kalo takda apa2 sumbangan pd forum ni,mcm
tak perlu la kita promote kan kedai ni..tp kalo iklankan nama2 kedai utk bikers
dptkan perkhidmatan ok la.... ;)

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #6 on: March 29, 2011, 03:54:03 PM »
Betul cakap tuan presiden tu.... (ayat bodek. Heheheheh... ;D)

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #7 on: March 29, 2011, 04:08:35 PM »
Azhar, kalau nak bodek, tawarkan diri jadi web admin.  Tolong ceriakan lagi web ni.
Mount up guys

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #8 on: March 29, 2011, 07:56:54 PM »
Azhar, kalau nak bodek, tawarkan diri jadi web admin.  Tolong ceriakan lagi web ni.

aku sokong kes bodek..& web mod or admin.....

betul kata tn prez.... boleh follow up dgn tokey kedai2... mau promot boleh... tapi support sikit...nie boleh bincang masa meeting nanti. :D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #9 on: March 29, 2011, 10:12:40 PM »
hehe..saya takda apa pun yg nak di bodek..hehe..
tp kalo setakat nak lobi jwtan admin,kira lulus aje la..hehe
mesti semua ajk setuju punya..hehe 8)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #10 on: March 30, 2011, 04:13:25 AM »
anyway..adakah kedai ni jd kedai rasmi club melakabikers ni? ???

bukan kedai rasmi boss ..buat masa ini just letak aje few nama kedai sebelum officially kedai dan merchandise boleh iklankan perkhidmatan mereka disini. wang dari iklan itu mungkin boleh digunakan untuk kebaikan kita disini atau kelab. diharap begitu boss.

Betul tu.. buat sementara ini kita bagi panduan untuk bikers-bikers yang mana motor terproblem di tengah jalan untuk merepair di kedai yang terdekat  ;D
map di bawah..

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #11 on: March 30, 2011, 04:16:41 AM »
Ah Chai Motor, Semabuk
(klik pic untuk lebih detail)


rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #12 on: March 31, 2011, 12:43:14 AM »
ok , thanx sedara lemax . patutpun aku tak jumpa kedai ni ..
nanti leh tts kat sebelah kedai ni .

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #13 on: March 31, 2011, 05:12:56 AM »
ok , thanx sedara lemax . patutpun aku tak jumpa kedai ni ..
nanti leh tts kat sebelah kedai ni .

sama-sama abg accid.. print tak ? ;)

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #14 on: March 31, 2011, 10:15:42 AM »
Kedai ikan bakar Amy tak nak masuk sekali ke?? nanti boleh la iklan kat sini... bayaran no hal.. boleh bincang hehhehe.... lemax..aku cabut dulu yeekkk ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit