Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat Datang Ke How Chai Motor  (Read 12699 times)

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #15 on: March 31, 2011, 11:34:12 AM »
ok , thanx sedara lemax . patutpun aku tak jumpa kedai ni ..
nanti leh tts kat sebelah kedai ni .

sama-sama abg accid.. print tak ? ;)

dah ...

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #16 on: March 31, 2011, 11:37:26 AM »
Kedai ikan bakar Amy tak nak masuk sekali ke?? nanti boleh la iklan kat sini... bayaran no hal.. boleh bincang hehhehe.... lemax..aku cabut dulu yeekkk ;D

kena promot  kedai ikan bakar amy@hanyir tu ...
dia pun biker melaka tersangat aktif ...
lagipun kan kita2 kerap gak menjamu kat sana .
alaaahh eddie ko le promot kedai tu . takkan owner lak . :P

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #17 on: March 31, 2011, 01:09:10 PM »
aisaya...owner la promot... menu special apa... layan mcm mana...hehehhehe  ;D

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #18 on: March 31, 2011, 08:19:33 PM »
Kedai Ah Cai telah memberi perkhidmatan cermelang,minggu lepas member aku Bikers dari" PUNCAK ALAM Bikers" motonya problem. so ah Cai sudi kan bengkelnya bermalamkan motor CBR1000 kawan tu. Baru lah di namakan 1 Malaysia.Thank Ah cai , Jason, Arab and the Gang mlk.ini bukan nak bodek ...tapi Ah Cai kasi Free ketatkan rantai Motor aku cukup le. :-* ;D

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #19 on: April 01, 2011, 04:43:40 AM »
Takpe bros.. bagi jalan orang yang besar-besar dulu.. mana-mana tempat, masing-masing punya suka, tepuk dada tanya selera.. yang penting semua happy.. heheh

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #20 on: April 01, 2011, 12:28:49 PM »
kedai melaka aku tak pergi.......



















sebab aku tinggal kl.. heheheeheh

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #21 on: April 01, 2011, 09:32:21 PM »
KL konon,,,tapi cari makan kat  Melaka..sama lah aku ha ha ha aha "caaaabott!!

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #22 on: April 02, 2011, 08:13:46 PM »
kat kedai ni moto aku akan di .. dot dot .. kan nanti ...
tunggu ....

kene arrange hari ... kalau lah ada bikers yg sudi nak tolong angkat moto aku naik lori steven hantar kat kedai Ah Chai ni . :)

ada yg sudi leh letak nama :
« Last Edit: April 02, 2011, 08:15:26 PM by rashidzx11 »

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #23 on: April 02, 2011, 08:15:39 PM »
peehh angkat lagi?? mau slipdisc hehhehehe... bg tahu la bila?? jgn time keje kau minta tolong... mau aku bakau aje nanti  >:(

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #24 on: April 02, 2011, 08:34:08 PM »
peehh angkat lagi?? mau slipdisc hehhehehe... bg tahu la bila?? jgn time keje kau minta tolong... mau aku bakau aje nanti  >:(

trarget hari sabtu ... bila ada ride misteri ke ...
lepas ride , angkat le moto aku , pastu kita TTS kat situ sekali ...,


nawza

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #25 on: April 04, 2011, 01:00:10 PM »
peehh angkat lagi?? mau slipdisc hehhehehe... bg tahu la bila?? jgn time keje kau minta tolong... mau aku bakau aje nanti  >:(

ko bila nak trun kdai ah cai die...lamo x jumpo ko...sojak pkai moto power...! haa..haa.

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #26 on: April 04, 2011, 01:37:35 PM »
Kedai ikan bakar Amy tak nak masuk sekali ke?? nanti boleh la iklan kat sini... bayaran no hal.. boleh bincang hehhehe.... lemax..aku cabut dulu yeekkk ;D

 ;D ;D jgn lupa masukkan kedai aku sekali..so bolehla tolong renewkan insuarans.xp berbayar bro..bukan free..nak free tgu bulan puasa..bubur lambuk free.. ;)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #27 on: April 06, 2011, 03:28:35 AM »
peehh angkat lagi?? mau slipdisc hehhehehe... bg tahu la bila?? jgn time keje kau minta tolong... mau aku bakau aje nanti  >:(

trarget hari sabtu ... bila ada ride misteri ke ...
lepas ride , angkat le moto aku , pastu kita TTS kat situ sekali ...,



Aku nak order milo ais ngan mi goreng, pastu aku nak order fresh oreng ngan nasi goreng ayam, pastu aku nak tambah bla.. bla.. bla.. pastu.. pastu..


mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #28 on: May 23, 2011, 05:24:28 PM »
waktu operasi kedai ah chai dari kul baper smpi kul baper? tiap2 hari ker? biler cutinye?

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang Ke How Chai Motor
« Reply #29 on: May 23, 2011, 08:13:01 PM »
ah chai..oooo ah chai... ada kawan mau tanya bila tutup kendai...bukak kedai.... ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit