Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Program Bersama Petronas 22.10.2011  (Read 15957 times)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Program Bersama Petronas 22.10.2011
« on: October 06, 2011, 08:44:26 PM »
Motor 500cc dan keatas sahaja layak menyertai ride ini - Harap Maklum
Sila Click Gambar dibawah ini untuk check nama and please sms me your detail untuk warna merah sahaja ke 012-6774777 if not tidak boleh join ride ini.




Program bersama Petronas utk mempromosi Primax95..

Date:22 Okt
RV: Petronas Ayer Keroh(Tol) : 8.00am. Tunggu ketibaan bikers KL n S'ban.
9.00am gerak ke Muar tmpt Acara Rasmi.
10.30am Flag Off ke PD.
Estimate acara tamat di PD kul 3.00pm.

Goodies: T Shirt,goodie bag,makan minum n petrol dr Muar-PD.

Nak ikut ?? Bagi nama,ic,size T,bike reg no n pillion detail klu ada.
30 Riders diperlukan
Penghulu - Arab r1.

Beri nama sebelum 12.10.2011



p/s :
- IC number tolong update pada melalui email ke melakabikers@gmail.com  ..  ;D
- Tolong inform balik jika salah ejaan nama

 toce.

Iklan jap : Pesanan dari Penghulu
Quote from: Rafi
SILA AMBIL PERHATIAN:

1.) Namelist yang berwarna merah diatas tidak lengkap dengan info yang diperlukan - sila rujuk info yang diperlukan dan emailkan info anda bersama nama penuh anda ke melakabikers@gmail.com

2.) Untuk keselamatan jangan postkan No KPT/IC anda di forum. Sila deletekan post anda yang ada tertera no kp/ic


Update: 12-10-2011
Setelah berbincang juga akhirnya jawapan yang pihak penganjur amat mengecewakan iaitu motor berkapasiti 500cc kebawah tidak layak join...Pagi tadi pengesahan melalui email telah diterima oleh saya. Harap Maklum - Rafi
Sila call/sms saya jika motor anda bawah 500cc untuk keluarkan nama dari list. Terima kasih
[/b]


Penyertaan Ditutup. 14 Oktober 2011 Jam 10am
Semua penama yang tak lengkap infonya (warna merah) akan dideletekan oleh pihak Penganjur. Sudah banyak amaran, sudah banyak peringatan, sudah banyak usaha dilakukan untuk mendapatkan info mereka. Terima kasih



Update 18th October 2011
Nama-nama yang LAYAK ke Ride Bersama Petronas pada 22 Oct 2011

Afizah Othman
Ahmad Hafeez Ramli
Azman b. Baharin
Chong
Hairolnizam Mohamed Haris
Ismail Ariff Bin Mohd Noor
Jacky
Lio Deng Joo
Mayriam Syafinaz Mansor
Mohammad Affendy b. Shaik Ismail
Mohammad Hazri bin Ahmad Musri
Hafizawati ahmad
Mohd Aizat bin Md Sultan
Mohd Ali Bin Jantan
Mohd Azam b. Abdul Razak
Mohd Azhar b. Mohd Shaffie
Mohd Azian Abu Samah
Mohd Rizal bin Mohd Ghaus
Mohd Yusryman b. Yunus
Nawawi Bin Md.Salleh
Norazwan  b. Puteh Yahaya
Nurul Jana Abdul Aziz
Norliza Binti Abdullah
Razali b. Hujut
Safian Bin Mohd Aris
Salwah
Shamsul Rizal
Shuhaimi Bin Sgawi
Suhaimi b. Md.Nasir
Tai Wen Sonq
YASSER ARSWAD BIN ABU 
Yusri Yusof
Zaidee b. Hamzah
Zarina Bt Hashim
Mohd Ehfan B Ibrahim
Sariman B Jamil
Faizal Ismail
Saadak M Hassan
Abd Karim B Abu Bakar
Mohamad Bin Nordin
Mohd Rezal B Md Sani
Shahrizal Kamardin
Noor Azreen Bin Ali
Nor Fardzlie Jaafar
Lokman Hakim
Mohd Fauzie Shaari
Eleyante Bt Jasad
Norasidin B Sabi
Mohd Zaidi B Hussain
Zulkifli Md Sani
Mohd Suffian Bin Ali
Nor Zano Mohd Noor
Noordin Abd Talip



« Last Edit: October 18, 2011, 09:05:15 AM by Administrator »

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #1 on: October 06, 2011, 10:12:55 PM »
terbaikkkkk...sibuk keja xpe bos,selesaikan dulu..namo den no 2 td bwh penghulu,dah setel.. ke masih terngiang bwk/bunyi ducati kat warung acai td?huhu
Mr. Agusta

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #2 on: October 06, 2011, 10:42:22 PM »
terbaikkkkk...sibuk keja xpe bos,selesaikan dulu..namo den no 2 td bwh penghulu,dah setel.. ke masih terngiang bwk/bunyi ducati kat warung acai td?huhu

Roger bro..
Ahaha.. aku dok risau je lalu kt taman belakang tu.. orang dok pandang, buatnya dibaling batu.. dah la tak pakai helmet.. nanya wehh..   

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #3 on: October 06, 2011, 11:25:59 PM »
bro, nama salah skit la..... eleyante jasad(xxl) tq bro..
senyum selalu......

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #4 on: October 07, 2011, 12:21:39 AM »

Roger bro..
Ahaha.. aku dok risau je lalu kt taman belakang tu.. orang dok pandang, buatnya dibaling batu.. dah la tak pakai helmet.. nanya wehh..   
[/quote]
pehhh,btol la,sama perasaan...tu yg santai gear 2 je tu,,,tp klu nak pakai mcm tu kena pikir gak mcm mane klu blk rmh 2,3 pg.... harus bgn org keliling rmh..ngehhhhhh
Mr. Agusta

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #5 on: October 07, 2011, 12:31:01 AM »
lai lai lai suma...balu tiga belat olang je maaa,itu MB manyak lamai lagi nama tarak masuk,,bro aoran,lu jgn mau duduk lu punye kawsan je maa,skali skala lu musti mau masuk kawsan olang,balu lu punya kawsan king tarak kacau...3 buat negeli maa,johor,pi melaka,pi pulak itu n.sembilan..minyak pree,mkn minum pree,lg dpt itu t shirt pun pree maa,apa lu mau lg? lu mau kawin ka? jmpa tok kali ( kadi ) la...haiyaaaaa..
Mr. Agusta

afendy_arab

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #6 on: October 07, 2011, 02:32:53 AM »
salam....semua MB marilah beramai ramai memeriahkan progrem ni tunjukan semangat anda sebagai MB yg sentiasa bersemangat menghangatkan semua progrem2 yg di adakan, anda boleh,sila beri nama tuan2 sebelum 12.10.2011.jika penyertaan melaka bikers tak sampai 30 orang saya akan buka pada club2 lain juga tpi keutamaan di beri pada MB.tk.

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #7 on: October 07, 2011, 04:28:53 AM »
bro, nama salah skit la..... eleyante jasad(xxl) tq bro..

sori bro.. huruf yg belakang td tak dapat baca  :D
Updated bro..

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #8 on: October 07, 2011, 07:51:05 AM »
wah terbaek, masukkan nama saya,
Ismail Ariff Bin Mohd Noor

kawasaki er-6f(WUQ4607)
size: L
« Last Edit: October 09, 2011, 09:42:54 PM by Administrator »
saya slow aje dan berhemah

mie4122

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #9 on: October 07, 2011, 08:20:03 AM »
Senarai yang terjebak

1. Mohammad Affendy b. Shaik Ismail (RI) XL
2. Mohd Yusry b. Yunus (MV Agusta) L
3. Mohd Fauzie b. Shahari (ER6) L
4. Eleyante Jasad (pillion) XXL
5. Norazmin Puteh b. Yahaya XXL
6. Azmin b. Baharin _
7. Mohd Azhar b. Mohd Shariff (CBR1000) XXL
8. Hisham Ahmad XL
9. Razali b. Hujut M
10. Mohd Azam b. Abdul Razak (Z1000) XL
11. Zaidee b. Hamzah L
12. Suhaimi b. Md.Nasir (K10) XL
13. Suaidi (ZX6R) XXL
14.Shuhaimi Bin Sgawi (M) (er6n) ;D
15.
-
-
30.

nawza

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #10 on: October 07, 2011, 10:05:16 AM »
 ;)..cepat2 ltak nama...siapa yg berminat..>! karang ltak last2..dah full..baru leee....nak minta tolongggg...kat abg angkat steven arab..opssss.. :o.. rugi sape x follow..tshirt..dpat..goddies..pun dapat...gedik pun dapat...huaa..haaa... ;D

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #11 on: October 07, 2011, 10:59:16 AM »
Up name sy bro.. Mohd Aizat bin Md Sultan Saiz baju : M .. T.Q..   ;)
« Last Edit: October 09, 2011, 09:43:28 PM by Administrator »
- ride 4 fun -

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #12 on: October 07, 2011, 11:16:48 AM »
salam saya nak join sekali Haidzir Shah Bin Hairudin No.K/P :
« Last Edit: October 10, 2011, 01:11:22 AM by Administrator »
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #13 on: October 07, 2011, 11:23:38 AM »
terlupa saya kawasaki 250 no.plat mcb 4214
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

DJLio-250R

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #14 on: October 07, 2011, 10:05:32 PM »
Aku join skali...
Lio Deng Joo

Kawasaki Ninja 250R (MCB637)
Size: L
« Last Edit: October 10, 2011, 01:11:42 AM by Administrator »

 

Jumlah User Yang Telah Visit