Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Program Bersama Petronas 22.10.2011  (Read 22340 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #45 on: October 10, 2011, 01:48:04 PM »
i smell some burning .... :P :P :P

hehehe.. still control cool ni... hahaha 8)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #46 on: October 10, 2011, 02:58:50 PM »
Hahahahaaa......   :P   boleh hilmi.. jom kte naik 3 org.. kte bikin gempak ini ride..  ;D   Huhhuhuuuuu.... .
- ride 4 fun -

mohdgoku

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #47 on: October 10, 2011, 04:16:22 PM »
Salam warga MB. Chopper boleh turut serta tak?

 :) :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

Tarmizi

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #48 on: October 10, 2011, 07:35:01 PM »
boleh join lg ke ride ni???

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #49 on: October 10, 2011, 07:42:34 PM »
mengikut kpd senarai pada rafi dah ada lebih 40org, penganjur nak 30 org, tapi rafi cakap dia cuba kautim dgn penganjur, so masukkan nama aje, klau cukup kuota(30 0rg), alamat kena keluar belanja sendiri,
saya slow aje dan berhemah

Tarmizi

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 31
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #50 on: October 10, 2011, 07:53:52 PM »
kalau bole join lg sila up name saya:
Nama : Ahmad Tarmizi Jaafar
Size:M
Plate: WVS 5640 (ninja250r)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #51 on: October 10, 2011, 08:25:32 PM »
no kp ape?
saya slow aje dan berhemah

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #52 on: October 11, 2011, 02:48:28 AM »
thanks bro Lemax for deleting the KPT's number.

no prob bro  ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #53 on: October 11, 2011, 03:05:30 AM »
Hahahahaaa......   :P   boleh hilmi.. jom kte naik 3 org.. kte bikin gempak ini ride..  ;D   Huhhuhuuuuu.... .

hahaha... hok molek sungguh ni...
aizat dduk atas tank,, sy tngh2.. sis tu blkang saya,, hahaha  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

afendy_arab

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #54 on: October 11, 2011, 03:27:41 AM »
salam....kpd semua MB saya baru di maklumkan oleh pihak penganju ride promosi petronas primax95, bahawa semua bikers2 harus mengunakan motosikal 500cc keatas utk ride promosi ini, pihak penganjur memohon ribuan kemaafan kerana terlupa utk memaklumkan kpd kita tentang cc kenderaan terlebih dahulu.selain drp pekara tersebut tiada apa2 perubahan utk ride promosi ni.terima kasih.

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #55 on: October 11, 2011, 03:31:29 AM »
 alamak.... camne? :( :(

                              Pascal = Sesumpah

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #56 on: October 11, 2011, 04:33:02 AM »
nasib baik aku tak gi.... :D
apa2 pun still ada diskriminasi ttg cc lg...dia ingat cc besar aje ke yg guna minyak dia?
boikot petronas.... >:(

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #57 on: October 11, 2011, 08:33:12 AM »
x mngapa lh.. kite smua fikir baik2 je..  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

syafinaz ryder

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
  • ride..ride..ride sampai lebam..
    • View Profile
    • Facebook
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #58 on: October 11, 2011, 09:54:30 AM »
nasib baik tumpang org..hehehe
FINAZCORNERTEGARRRR

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: Program Bersama Petronas 22.10.2011
« Reply #59 on: October 11, 2011, 11:02:42 AM »
la...sedihnye......
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

 

Jumlah User Yang Telah Visit