Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...  (Read 2617 times)

Wak Rejal

  • Moderator
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« on: October 12, 2011, 12:18:17 AM »
Isu ni dibawakan oleh member aku dari group ZOC, tapi aku rasa kita di MB pun perlu ambil perhatian dlam hal ni..


http://superbikemalaysia.com/topic/5065632/1/
sahabat sekalian, aku rase dah masenye kite ade disiplin sket mase konvoi. sape sweeper, sape marshall etc. kalo jadi mcm nie, sedih sungguh rasenye x sedar member dah hilang... ape kata anda.
http://www.superbikemalaysia.com/topic/5065632/1/
www.superbikemalaysia.com
« Last Edit: October 12, 2011, 12:19:24 AM by Wak Rejal »

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #1 on: October 12, 2011, 09:10:33 AM »
AL - Fatihah.... .
- ride 4 fun -

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #2 on: October 12, 2011, 01:03:01 PM »
Al-fatihah
saya slow aje dan berhemah

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #3 on: October 12, 2011, 02:30:03 PM »
Al-Fatihah

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #4 on: October 12, 2011, 03:20:50 PM »
inalillah... al-fatiha.....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #5 on: October 12, 2011, 04:56:59 PM »
kejadian seperti ini perlu dijadikan pengajaran dan iktibar kpd kte semua.. semoga aktiviti ride pd mase yg akan dtg, tidak akan berulang seperti kes sebegini.. . Nauzubilah..... .
- ride 4 fun -

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #6 on: October 12, 2011, 09:58:56 PM »
yeah,btol tu bro,aku setuju..mudah2an kita sume sentiasa dilindungi dari bahaya..amin.
Mr. Agusta

tiang

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 200
  • love all, trust a few
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #7 on: October 14, 2011, 08:50:46 AM »
 ;D ;D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #8 on: October 15, 2011, 05:00:22 AM »
Jadikan sebagai pengajaran buat kita semua...

Faz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #9 on: October 18, 2011, 11:01:36 AM »
Aku yg dok jajahan jerantut ni pon baru je tahu kewujudan jerantut bikers..hohoho....takziah untuk family mangsa....

ARREF

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #10 on: October 28, 2011, 06:01:35 PM »

hazri_musri

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 282
  • Hidup Versys~!!!
    • View Profile
Re: Motosikal berkuasa tinggi jatuh gaung...
« Reply #11 on: October 29, 2011, 03:50:39 AM »
huhu~ seram... :-[
pelan2 kayuh, x lari gunung di kejar....~ ^_^

 

Jumlah User Yang Telah Visit