Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP  (Read 8462 times)

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #15 on: October 25, 2011, 03:30:20 PM »
Addoooiiiiii...!!  sakit nye kepala aku tgk minah pakai baju colour MERAH pegang payung tuu.. Hhihihiiiiiii.....   :P
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #16 on: October 25, 2011, 03:41:37 PM »
Addoooiiiiii...!!  sakit nye kepala aku tgk minah pakai baju colour MERAH pegang payung tuu.. Hhihihiiiiiii.....   :P
Awek NAZA pun comel ape.. :-*

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #17 on: October 25, 2011, 03:44:59 PM »
Adddoooiiiiiiii..... bertambah sakit bang....   ;D   Hihihhhihiiiiii..... .
- ride 4 fun -

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #18 on: October 25, 2011, 03:47:29 PM »
Adddoooiiiiiiii..... bertambah sakit bang....   ;D   Hihihhhihiiiiii..... .

lagi syookkk p sana... jmpa depan2.... hahaha  8)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #19 on: October 25, 2011, 03:57:12 PM »
tp nasib baik jugak tak pegi kot Hilmi.. sbb kalau sy pergi hr tu rase nye mmg tak mo balik dah.. Hahhahahhahaaa.... .    ;D    :D    :P
- ride 4 fun -

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #20 on: October 25, 2011, 04:01:21 PM »
tp nasib baik jugak tak pegi kot Hilmi.. sbb kalau sy pergi hr tu rase nye mmg tak mo balik dah.. Hahhahahhahaaa.... .    ;D    :D    :P


hahahaha.. kn klau balik mlk takut2 time pg xde pillion.. time balik lk ade pillion lk...  8)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #21 on: October 25, 2011, 04:19:22 PM »
owh aah la... janji nak amek gambar kan... takpelah... next ride.. bro melakz tu nak balik awal takut jem kat 2nd link hehe

yela.. alih2 sis gn melakz tu hilang je... mcm mana nk tngkap gmbr sama....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

tiang

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 200
  • love all, trust a few
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #22 on: October 25, 2011, 06:09:38 PM »
owh aah la... janji nak amek gambar kan... takpelah... next ride.. bro melakz tu nak balik awal takut jem kat 2nd link hehe

yela.. alih2 sis gn melakz tu hilang je... mcm mana nk tngkap gmbr sama....

dah stop pastu try kejar balik tgk korang dah hilang... last2 kitorang kene pusing jauh sebab jalan tutup kat bawah tu... berpusing

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #23 on: October 26, 2011, 03:15:23 AM »
owh aah la... janji nak amek gambar kan... takpelah... next ride.. bro melakz tu nak balik awal takut jem kat 2nd link hehe

yela.. alih2 sis gn melakz tu hilang je... mcm mana nk tngkap gmbr sama....

dah stop pastu try kejar balik tgk korang dah hilang... last2 kitorang kene pusing jauh sebab jalan tutup kat bawah tu... berpusing

yeke... laaa.. nape x call je... x tahu lk sis cari ktorng.. ktorg ingat sis p jln2 gn yan tu.... tu yg x tnguu.... sori sis.....  :-[
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

DJLio-250R

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #24 on: October 26, 2011, 06:30:41 PM »
Mana gambar kat camera yang lain? post kasi share share sikit~~  :-\ :-\ :-\

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #25 on: October 26, 2011, 06:41:31 PM »
betul.. izad2 kasi uplaod kt sini lh.. kemera ko yg paling mahal skali tu... hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

zaidier6

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 28
  • cikGu
    • View Profile
    • errrr...6
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #26 on: October 26, 2011, 07:30:03 PM »
 :D betul tu!!!!... izat belum keluarkan  gambirannya lagi... banyak yg. kena tapiss kottt... :-X..  itu sebabnya memakan masa yg lebih....
sory la kepada semua bikers kawa yg hadir dlm konvoi hari tu... saya dan Din icu (berjaket hijau kawa; dlm gambar) terpaksa balik awal kerana beliau bertugas pada malam harinya. Any way kami dah info pada bro Aswad "Tokey konvoi kawasaki melaka"

Keseluruhan konvoi ini memang best..... rugi jika tak dpt join....... :'(
" Jiwa sepi, kosong dan  tak  bererti, tanpamu disisi...motoku...idaman ku"

DJLio-250R

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 133
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #27 on: October 26, 2011, 07:53:21 PM »
:D betul tu!!!!... izat belum keluarkan  gambirannya lagi... banyak yg. kena tapiss kottt... :-X..  itu sebabnya memakan masa yg lebih....
sory la kepada semua bikers kawa yg hadir dlm konvoi hari tu... saya dan Din icu (berjaket hijau kawa; dlm gambar) terpaksa balik awal kerana beliau bertugas pada malam harinya. Any way kami dah info pada bro Aswad "Tokey konvoi kawasaki melaka"

Keseluruhan konvoi ini memang best..... rugi jika tak dpt join....... :'(


Ahh, patut lah masa balik tak nampak Cikgu dah....  :-\ :-\
Semoga berjumpa lagi pada event event nanti yang akan datang....  8) 8)
Dan semua member MB'ians boleh gather lagi pada MotoGP tahun depan.... ;) ;)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #28 on: October 26, 2011, 08:59:00 PM »
:D betul tu!!!!... izat belum keluarkan  gambirannya lagi... banyak yg. kena tapiss kottt... :-X..  itu sebabnya memakan masa yg lebih....
sory la kepada semua bikers kawa yg hadir dlm konvoi hari tu... saya dan Din icu (berjaket hijau kawa; dlm gambar) terpaksa balik awal kerana beliau bertugas pada malam harinya. Any way kami dah info pada bro Aswad "Tokey konvoi kawasaki melaka"

Keseluruhan konvoi ini memang best..... rugi jika tak dpt join....... :'(


hehe..sori lambat sikit..ada yg kena tapis sikit...insyallah,akan di post kan pic2
ni semua secepat mungkin..tunggu ok...

Ahh, patut lah masa balik tak nampak Cikgu dah....  :-\ :-\
Semoga berjumpa lagi pada event event nanti yang akan datang....  8) 8)
Dan semua member MB'ians boleh gather lagi pada MotoGP tahun depan.... ;) ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Report: MelakaBikers'ian di MotoGP
« Reply #29 on: October 30, 2011, 01:53:11 AM »
MotoGP Rewind- Marco Simoncelli

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=m2BKiBTNyaM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=m2BKiBTNyaM</a>
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit