Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: RSV Mille Factory FS  (Read 1782 times)

eddie

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 512
    • View Profile
RSV Mille Factory FS
« on: November 09, 2011, 09:02:22 PM »
for sale 2003 aprilia rsv mille factory haga limited edition.quite rare in malaya. rm50k cash.  kalu hutang d/p 23 (plus roadtax, insuran dll) loan 30k interest 7.5% 4 tahun monthly 812

call 0196526685 kalu mau

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #1 on: November 21, 2011, 10:28:42 AM »
rsv ni moto idaman ;) , memang kuat power dia

eddie

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #2 on: November 21, 2011, 03:24:35 PM »
apa lagi kasi hupgrad laaa hehehheh :D... mlm nie dtg tgk bola kat kedai lemax jam 8.00mlm

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #3 on: November 21, 2011, 05:05:13 PM »
apa lagi kasi hupgrad laaa hehehheh :D... mlm nie dtg tgk bola kat kedai lemax jam 8.00mlm
Kat mana kedai lemax? ???

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #4 on: November 21, 2011, 08:17:26 PM »
hujan lak kat sini,mungkin tak dapat join,nak upgred je kau ni sinchan,memang jadi tokei skrang,tnggu dulu kot nak upgred ,pakai je yg ada

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #5 on: November 24, 2011, 11:23:47 AM »
rsv ni moto idaman ;) , memang kuat power dia
kalu aku ride compom moto ni x der powernyer ha ha ha

eddie

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: RSV Mille Factory FS
« Reply #6 on: November 25, 2011, 08:35:18 AM »
rsv ni moto idaman ;) , memang kuat power dia
kalu aku ride compom moto ni x der powernyer ha ha ha

statment mirak nie...aku no komen.. sebab aku lom tgk di abawak 636 dia lagi... hehhehehhe berselimut aje..sampai naik semut  :P

 

Jumlah User Yang Telah Visit