Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Zon Bahasa Melayu > Info Motor

Kawasaki ER6-F VS Yamaha R6 - Ride Mee Bandung Muar

(1/2) > >>

rafi:
test run Kawasaki ER6-F dengan Yamaha YZF R6 dari Muar ke Melaka. Kesimpulannya gear 1-3 pickup berpihak pada Er6 tetapi gear onwards R6 potong macam air... hehehe enjoy the video


Klik link youtube dibawah (sorry video tak boleh embedded dlm forum)
http://www.youtube.com/watch?v=BlZBLcCHtnI

izad mlk:
hehe...mcm aku ada aje masa ujian masa ni di buat..hehe

eddie:
kalu R6 tu aku tak heran sgt la.. tapi nie rider ER6 F... crazy hehhehhe

rafi:

--- Quote from: eddie on April 04, 2011, 09:23:37 PM ---kalu R6 tu aku tak heran sgt la.. tapi nie rider ER6 F... crazy hehhehhe

--- End quote ---

hehe saje sesuka aje test pickup yang selalu diperkatakan orang... tapi hamba yakin R6 tak pulas throttle habis  ;D

rafi:

--- Quote from: izad mlk on April 04, 2011, 01:22:46 PM ---hehe...mcm aku ada aje masa ujian masa ni di buat..hehe

--- End quote ---

ko lah saksi kejadian  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version