Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Lets BOWL Til STRIKE!!  (Read 20761 times)

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #150 on: December 08, 2011, 09:58:05 PM »
orait rafi....sorry eh jgn marah....
senyum selalu......

mAy hitler

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 158
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #151 on: December 08, 2011, 10:04:24 PM »
hahahaha lps ni aku nk nyanyi lagu Kopi Dangdut plak 8)

hazri_musri

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 282
  • Hidup Versys~!!!
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #152 on: December 09, 2011, 12:34:49 AM »
semakin pening ak bace.... ayat makin lame makin berjela-jela... huhu.... ponek den nk baco eh :P
pelan2 kayuh, x lari gunung di kejar....~ ^_^

Wak Rejal

  • Moderator
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #153 on: December 09, 2011, 01:41:24 AM »
dah la lock je topic ni..
nak buat event create je baru, yg betul2 event mcm aku buat...

kita buat boling main suka2 dulu..
dah ok esok buat la tournament apa pun...

makin lama makin tak apa2 dah dkat topic ni..
esok bergaduh lagi....
admin minta tlg lock je topic ni..

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #154 on: December 09, 2011, 04:28:49 AM »
agree with u... ;)

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #155 on: December 09, 2011, 07:19:51 AM »
dh cnfirm up kt fb yer...kdg ada mmber2 yg terlupa jenguk forum ni...tq.. ;) ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Lets BOWL Til STRIKE!!
« Reply #156 on: December 09, 2011, 08:29:38 AM »
baik lh.. ade betul ckp wak rejal...
aku lock topic ni dulu...
da conform nk create events... buat post yg baru...
ni da pnjang sgt... nnti org baru nk tngok2 pening lak...
peace...  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit