Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: cari shadow 600 or vn 800  (Read 1515 times)

Taufik Zin

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 6
  • HiduP UMpamA TayaR SoTong. Ia NiPiS Dan bErPuTar
    • View Profile
cari shadow 600 or vn 800
« on: December 09, 2011, 05:40:27 PM »
sahabat bikers nak cari ini motor untuk di riding kan ia...rega kasi kawtim la...
BapaK Aku Pesan Beli MoTo BoLeh . TaPi MereMpIT JanGan

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #1 on: December 09, 2011, 06:55:50 PM »
ape2 pn prkenalkn lh diri dulu.. dan lps tu dtg lh TTs.. boleh bincang2 gn kitorg,, kt melaka ni.. tokey SBM pn da ade... hehehe
« Last Edit: December 09, 2011, 07:02:35 PM by N.M. HILMI »
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Taufik Zin

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 6
  • HiduP UMpamA TayaR SoTong. Ia NiPiS Dan bErPuTar
    • View Profile
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #2 on: December 12, 2011, 03:55:11 PM »
MinTak Maaf La OtaI.. huhuu dah kenalakan diri dah... ni ha cari motor nak upgrade la...
BapaK Aku Pesan Beli MoTo BoLeh . TaPi MereMpIT JanGan

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #3 on: December 23, 2011, 03:37:27 AM »
ni ha cari motor nak upgrade la...

Tak silap ada sebiji nak jual, boleh check tokey ni Ah Chai
ataupun boleh tanya bro Eddie di SBM Melaka mana la tau, kalau dia dapat carikan.

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #4 on: January 15, 2012, 10:47:05 AM »
Kalu Vulcan 750 ada laaa.... kat SBM... RM12k cash.... mcm nak tak?? hhehhee ;D

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #5 on: January 31, 2012, 07:12:24 PM »
Ada sebijik shadow thn 2000 member nak jual rm19k boleh kontek saya 0196517217 ,moto masih cantik baru pakai setahun nak upgred kawa er6

fizsal

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 10
  • Live To Ride
    • View Profile
    • https://www.facebook.com/fizsal
Re: cari shadow 600 or vn 800
« Reply #6 on: October 31, 2013, 09:36:29 AM »
cari moto pun ada ..... good.....
Live To Ride

 

Jumlah User Yang Telah Visit