Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Jual & Beli / Buy & Sale > Motorsikal Dikehendaki

cari shadow 600 or vn 800

(1/2) > >>

Taufik Zin:
sahabat bikers nak cari ini motor untuk di riding kan ia...rega kasi kawtim la...

N.M. HILMI:
ape2 pn prkenalkn lh diri dulu.. dan lps tu dtg lh TTs.. boleh bincang2 gn kitorg,, kt melaka ni.. tokey SBM pn da ade... hehehe

Taufik Zin:
MinTak Maaf La OtaI.. huhuu dah kenalakan diri dah... ni ha cari motor nak upgrade la...

Lemax:

--- Quote from: Taufik Zin on December 12, 2011, 03:55:11 PM ---ni ha cari motor nak upgrade la...

--- End quote ---

Tak silap ada sebiji nak jual, boleh check tokey ni Ah Chai
ataupun boleh tanya bro Eddie di SBM Melaka mana la tau, kalau dia dapat carikan.

eddie:
Kalu Vulcan 750 ada laaa.... kat SBM... RM12k cash.... mcm nak tak?? hhehhee ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version