Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Makluman / Announcement > Dari Pihak Pengurusan

Cadangan: Bayaran Pengiklanan di Web & Facebook Melaka Bikers

(1/3) > >>

Administrator:
Salam 1MB'ian!
Alhamdulillah ahli kita telah meningkat kepada jumlah yang ramai dan yang paling penting keaktifan mereka dalam menjoinkan diri dalam apa jua event yang dianjurkan. Lebih-lebih lagi dewasa ini banyak event yang mendapat perhatian masyarakat setempat dan secara langsung menjadi daya tarikan kepada bikers yang lain untuk turut serta.

Selaras dengan pengembangan ini maka banyaklah peniaga diluar sana mengiklankan pelbagai barangan dan produk serta perkhidmatan mereka untuk bikers semua. Oleh yang demikian satu pengenalan bayaran pengiklanan akan diperkenalkan tidak lama lagi untuk Pengiklan dan bayaran ini akan menampung perbelanjaan pengurusan web, domain dan server. Jika ada lebihan bayaran maka iainya akan digunakan untuk top up MB Annual Dinner yang dicadangkan setiap bulan March selari dengan bulan penubuhan kita ataupun menampung kos MB Family Day yang secara langsung akan memberi manfaat kepada ahli semua.

Admin MB.

hazri_musri:
yezzaa... sgt menarik....

nawza:
stuju...utk mengendalikan web dan maintenance  bkan hnya percuma...! setidak2nya klau ada sumbangan ..kita ada perasaan tgg jawab pd web MB. Andai utk memberi sumbangan skali pun klau stakat sorang sepuluh ringgit  ghasenya x der masalah kut...yg selebihnya kita masuk tabung laa...at least klau ade ahli yg ditimpa musibah bleh gak MB bg sumbangan yg ada...begitu juga dgn Event2 lain yg akan dirancang....! ~

~ hanya pandangan suku sen jer.... ;D

faizal bin ismail:
 :D :o  ya...betul juga

Ai-MLK:
SETUJU...    ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version