Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012  (Read 3387 times)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Alhamdulillah....syukur sgt2....bak kata org,benda baik selalunya di berkati yg ESA...
risau gak sbb sepanjang minggu boleh dikatakan alwayz hujan tp cuaca pd majlis ni
cuaca sgt2 baik...then wlaupun majlis di rancang dlm masa 3-4 hari sebelum tu dan
hanya menjangkan sekitar 50-60org peserta aje,tetapi pd pagi tu satu jumlah yg amat2
tak diduga!...hampir 200org peserta dr NS,Johor,KL,Selangor,Singapura dan juga kita Melaka hadir
utk menjayakan majlis yg murni ni...dan kejutan yg terakhir ialah di mana jumlah target
kutipan kita hanya RM6k tp pd hari penyerahan wang yg berjaya di kumpul sebyk RM10!!K
WOW!!... :D....  apa2 pun tahniah buat semua Ajk baik yg terlibat secara langsung atau tak,
para penderma dan peserta2 yg sudi meluangkan masa utk menjayakan majlis ni...hanya
Allah saje yg dpt membalas semua kebaikan anda...so ni sedikit sumbangan dr aku utk tatapan
anda semua...enjoy..... ;)

rv di petronas ayer keroh...



erm.....lazat... 8)

sesi pendaftaran...

thanks pd semua club yg support... ;)
« Last Edit: March 06, 2012, 09:16:35 PM by izad mlk »

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #1 on: March 06, 2012, 08:48:29 PM »
org kuat yg menjayakan event ni... ;)  bro popeye

bro mirak dan lemax...

bkn perhimpunan haram ye...ni sesi taklimat utk konvoi... :D




bro faisal,kak odah,rizal,reza dan izad... 8)

melakabikers...

bro ishak

ni sesi tak limat utk marshal2 yg bertugas... 8)


izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #2 on: March 06, 2012, 08:53:23 PM »
asfar...

izad...

nak juga...bro faisal...

so...ON THE BIKE!!!!



izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #3 on: March 06, 2012, 08:59:54 PM »
let's ride.... 8)




















izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #4 on: March 06, 2012, 09:04:30 PM »
dan lagi...










izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #5 on: March 06, 2012, 09:10:23 PM »
tiba di dataran 1Malaysia utk acara flag off oleh......








asyik korang aje..aku pun nak bergambar gak!



izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #6 on: March 06, 2012, 09:15:00 PM »
Dato Zahid Hamidi...prez SAM.... 8)




bikers dr Singapore... ;)

otai2 melakasportbikers.... ;)




izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #7 on: March 06, 2012, 09:18:53 PM »
ketibaan ketua menteri melaka...


flag off....... 8)



izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #8 on: March 06, 2012, 09:24:24 PM »
tiba di Madrasah Saadatul Daren...




mohsin...

di sambut dgn mesra oleh penduduk kampung... ;)


model2 sambilan melakabikers.... ;D

izad dan mohsin...
« Last Edit: March 06, 2012, 09:36:50 PM by izad mlk »

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #9 on: March 06, 2012, 09:30:22 PM »
di sambut oleh Ustaz Rashid...


sejuk mata memandang.... :)


geng2 dr lanun bikers...

saingan pasangan romantis utk bro faisal dan kak odah.... ;D


asfar dan azhar...

ni sape plak yg berseluar pendek masa ride ni... >:(


wak rejal...

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #10 on: March 06, 2012, 09:35:26 PM »
lanun....


reza...


ni la salah satu keadaan asrama di sini.... :-[


bro faisal sedang memandang ke arah mknan yg di hidangkan.... ;D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #11 on: March 06, 2012, 09:43:33 PM »
antara persembahan yg diadakan khas utk semua bikers... ;)



fighter..(muka ko sama ngan yg nyanyi nasyid tu la...haha)

ucapan dr yb Karim...

wakil2 club yg menjayakan event ni....


sesi mkn..... ;D


izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #12 on: March 06, 2012, 09:47:52 PM »
sesi bergambar beramai2 sebagai kenangan....


dan ini la org kuat yg sekuat2nya bg merealisasikan event ini mencapai matlamatnya...
bro jebat.... ;)


sekali lg tahniah dan terima kasih pd semua yg telah menjayakan event ni...semoga dgn
adanya xtvt sebegini dpt diadakan di masa2 akan dtg...apa2 pun korang semua mmg BEST!!!

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #13 on: March 06, 2012, 10:25:33 PM »
Terbaek Izat!!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #14 on: March 06, 2012, 10:34:03 PM »
thanks bro...pic tak secantik bro lg... :D

 

Jumlah User Yang Telah Visit