Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012  (Read 3386 times)

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #15 on: March 06, 2012, 11:28:43 PM »
Tbaik... Cayok cayok...

                              Pascal = Sesumpah

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #16 on: March 07, 2012, 12:27:48 AM »
terbaikkk lahh...

aku bleh trbangun lmbt lh... huhuhu
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #17 on: March 07, 2012, 03:08:56 AM »
Tahniah.. tahniah.. nice pics bro

nawza

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #18 on: March 07, 2012, 08:25:34 AM »
 ;) " LIKE "

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #19 on: March 07, 2012, 10:34:45 AM »
 ;) TQ Bro for picture...Terbaek  ::)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #20 on: March 07, 2012, 05:44:44 PM »
thanks... ;D

faizal bin ismail

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #21 on: March 08, 2012, 07:40:35 AM »
 :-* ;) ;D >:( 8) caya....lah...tapi ada juga sedih nya tak dapat masuk dalam kapal selam....tak dapat jadi pasangan romantik lagi no 1...june dan pasangan nya..dah rampas keddukan kah...kah....kah...dah lama wajah ni tak masuk dalam komputer...tah niah ijad..


SATU PESANAN DARI SAYA DAN......

Tlg siap kan  filem kita yg tertangguh sebelum hang naik pelamin.......tlg........tlg.......tlg....pc dah dapat tu..

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #22 on: March 08, 2012, 09:37:38 AM »
Tahniah..kpd mereka2 yg menjayakan event nie.. terutama bro jebat & ayahanda popeye...and all tu bikers2.... SAM....next time boleh buat lagi.... hehehhehe  ;)

zux6r

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 15
  • dunia sementara
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #23 on: March 08, 2012, 10:27:50 AM »
alhamdulilah tahniah pada yg terlibat,,,bro jebat good jobs deh,,,moga Allah bless u ag,,  ;)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #24 on: March 08, 2012, 02:49:39 PM »
terbaekkkk la mr prez...... lobang dinding tu ko jgn lupa tampal,takkan tunjuk je..huhu

tahniah bro jebat,,,jebat dah x derhaka lagi,nijam dah berhati mulia...
Mr. Agusta

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #25 on: March 08, 2012, 07:00:10 PM »
pasni hope diaorg da tak payah tampal2...sbb da pakai dinding...hehe
« Last Edit: March 09, 2012, 12:02:30 PM by izad mlk »

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #26 on: March 09, 2012, 11:40:15 AM »
,,,jebat dah x derhaka lagi,nijam dah berhati mulia...

 :D TQ..TQ...Hamba bukan Jebat Derhaka....Jebat Dragon.... :P.... Kejayaan untuk semua bukan Hamba seorang. Baju yang tak hadir semalam...boleh collect dengan Bro Rafi untuk Melaka Bikers.

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #27 on: March 10, 2012, 04:30:58 PM »
 :) Kepada semua...pohon maafin sekali lagi...jika sesiapa yang dah baca paper metro page 14A tarikh 09.03.2012 statement tak sama semasa ditemuramah seperti derma daripada syarikat swasta...sepatutnya dari club-club motor..hamba pengerusi majlis jadi pengerusi sam, Nama-nama club motor yang terlibat tidak keluar...imam...segala typing error hamba dah inform pada wartawan.  Harap tak de yang salah sangka.

mito7

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
  • PJ <> Melaka
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #28 on: March 12, 2012, 03:47:23 PM »
:) Kepada semua...pohon maafin sekali lagi...jika sesiapa yang dah baca paper metro page 14A tarikh 09.03.2012 statement tak sama semasa ditemuramah seperti derma daripada syarikat swasta...sepatutnya dari club-club motor..hamba pengerusi majlis jadi pengerusi sam, Nama-nama club motor yang terlibat tidak keluar...imam...segala typing error hamba dah inform pada wartawan.  Harap tak de yang salah sangka.

tak pe bro....... yg penting ikhlas...............

syabas dan tahniah...................

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Pic/report:-Ride Amal - Madrasah Saadatul Daren 04 March 2012
« Reply #29 on: March 19, 2012, 06:03:17 PM »
tahniah diucapkan kepada semua yang melibatkan diri...

 

Jumlah User Yang Telah Visit