Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: kenapa??  (Read 8709 times)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
kenapa??
« on: March 13, 2012, 03:42:56 PM »
erm....mcm da tak bernyawa web ni skrg...kena ek?

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #1 on: March 13, 2012, 03:44:23 PM »
semua dah fokus kat FB Melaka Bikers jee.. .   :'(
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #2 on: March 13, 2012, 05:45:45 PM »
Tu lah..kena create event gempaq kat Forum ni..baru dapat tarik perhatian..
Mungkin nak browse Forum ni slow sikit berbanding facebook..

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #3 on: March 13, 2012, 06:31:56 PM »
sy stiap hari jenguk2 dlm forum ni....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #4 on: March 13, 2012, 07:44:45 PM »
Bukan sahaja Forum, event dan Rides pun sekarang ni kurang mendapat sambutan..tts pula macam mana? Dah lama tak join yang hari Sabtu malam Ahad punya..

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #5 on: March 13, 2012, 08:08:26 PM »
mybe masing2 busy dgn komitmen masing2 bang....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #6 on: March 13, 2012, 08:26:17 PM »
Admin pun dah tak berapa aktif, mungkin sibuk dengan bisnis kot..

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #7 on: March 14, 2012, 04:57:42 AM »
tu yg masalahnya...bkn apa..fb tu free..tp forum ni berbyr..
so sayang kalo just biarkan web ni sepi aje... :-\

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #8 on: March 14, 2012, 09:52:23 AM »
Jom kita meriah kan Forum ini!!! Tapi kan, yang masuk orang2 tu aje...camne?.. :'( :'(

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #9 on: March 14, 2012, 10:00:35 AM »
tak kisah la nak jenguk ke xnak,,org yg sama atau x,,kalau nak tau orang yg sama ni la yg menghidupkan supaya x mati forum ni....yang pastinye aku sentiasa bersama forum ni..sebab aku x minat facebook....kalau pi mane2 terjumpa biker aku akan mention MELAKA BIKERS dan forum ni...dont worry my prennnn...HIDUP MELAKA BIKERS!!!!!!
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #10 on: March 14, 2012, 10:21:42 AM »
tak kisah la nak jenguk ke xnak,,org yg sama atau x,,kalau nak tau orang yg sama ni la yg menghidupkan supaya x mati forum ni....yang pastinye aku sentiasa bersama forum ni..sebab aku x minat facebook....kalau pi mane2 terjumpa biker aku akan mention MELAKA BIKERS dan forum ni...dont worry my prennnn...HIDUP MELAKA BIKERS!!!!!!
Memang betol bro...kalau tak de muka2 ni memang sepi lah forum ni..tu lah kena promote supaya lebih ramai lagi yang menjenguk semula forum ni..facebook, facebook juga..forum tetap kita layannn...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #11 on: March 14, 2012, 10:29:28 AM »
Arswad pun dah jarang jenguk forum ni..mungkin dia sibuk belek forum baru dia kot... ;D ;D ;D

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #12 on: March 14, 2012, 10:47:11 AM »
Hai geng MB.. Morning.. .    ;)
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #13 on: March 14, 2012, 12:21:41 PM »
Tahniah kepada Ai-MLK kerana telah dianugerahkan LESEN GP - Post melebihi 1000... :-* :-*

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #14 on: March 14, 2012, 01:44:50 PM »
aswad dah ada forum  baekkkkk punya capt,,,ape nama dia,, " forum kepit-kepitan " dok celah-celahan,,,hoho,,,cabutttttttttttt.
Mr. Agusta

 

Jumlah User Yang Telah Visit