Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: kenapa??  (Read 8898 times)

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #45 on: March 15, 2012, 10:55:50 PM »
hj admin kata jgn asik tenet je,ride x pernah nampak pun.....betol la hj,ada la 4,5 org dlm MB ni,,tenet bukan main lagi tapi jgn kata ride,tts pun x nmpk btg idung..mcm si tuuut,dgn si tuuut dan si tuuut..si tuut tu pun sama.....haa,,cuba cari sape..huhu

uiks bilo pulok aku ride sampai Mekah..dah dapat haji? Insyaallah kalau ada uwang mahu aku ride sampai kesana.... takpelah Yus kita tahu sudahlah yang keruh kita buang yang jernih kita amik... jadi biarkan aje yang penting dengan kita kita yang ada pun dah cukup jemaah....insyaallah...
Yang keruh kita buat tempat rv aje..Petronas Air Keruh... ;D ;D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #46 on: March 16, 2012, 05:31:19 AM »
hehe...hope takda yg salah sangka ttg topic yg aku up ni...yup agree mmg ada
pergerakkan dlm forum ni..tp bak kata yus...balik2 org ni aje yg post..kadang2
just 1-2 post aje yg ada..so bila kita ada invite org utk ke forum,tp org masuk lihat
byk post2 yg da lama..so maybe sbb tu mereka lebih tertarik nak lyn kat fb aje..yg
tinggal kat forum just org2 yg betul2 setia ngan mbian...agree gak ttg medium utk
mempopularkan sesuatu farum tu seperti fb...tak di nafikan,pengaruhnya mmg sesuatu
yg luar biasa..just apa yg aku highlights kan atleast dpt la kiranya kemeriahan di fb
se iring dgn kemeriahan di forum..seimbang la lebih kurang...apa2 pun aku just share
pendapat utk memeriahkan kembali mbian ni..happy sbb masih ada lg yg ttp mempertahan
kan forum ni...peace...

p/s:-pic masih lum cantik lg...so lum leh jd cameraman rasmi mbians lg...segan... 8)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #47 on: March 16, 2012, 08:19:52 AM »
hahah....yg keroh buat rv,,,yg jernih buat ride la.

xpe hj, ada rezeki boleh ride sampai mekah,,semua orang ada impian nak sampai sana. org kata sebutan tu akan jadi doa..aminnn..

yela,aku pun paham...setiap hari ramai yg masuk forum ni,tp bila tngok xde post atau latest topic jadi diorg keluar la tanpa meninggalkan sbrg kesan.
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #48 on: March 16, 2012, 09:09:52 AM »
hahah....yg keroh buat rv,,,yg jernih buat ride la.

xpe hj, ada rezeki boleh ride sampai mekah,,semua orang ada impian nak sampai sana. org kata sebutan tu akan jadi doa..aminnn..

yela,aku pun paham...setiap hari ramai yg masuk forum ni,tp bila tngok xde post atau latest topic jadi diorg keluar la tanpa meninggalkan sbrg kesan.
Yang nak menjual barangan moto pun dah tak nak iklan kat Forum ni..ramai yang lebih memilih fb..Mungkin Hilmi atau sesiapa saje boleh gerakkan lagi supaya mereka2 ini mengiklan juga product mereka di Forum..baru lah nampak ada topic baru...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #49 on: March 16, 2012, 11:52:40 AM »
Hari ni Aizat cuti balik Melaka..tu tak masuk Forum.... ;D ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #50 on: March 16, 2012, 12:47:56 PM »
hahah....yg keroh buat rv,,,yg jernih buat ride la.

xpe hj, ada rezeki boleh ride sampai mekah,,semua orang ada impian nak sampai sana. org kata sebutan tu akan jadi doa..aminnn..

yela,aku pun paham...setiap hari ramai yg masuk forum ni,tp bila tngok xde post atau latest topic jadi diorg keluar la tanpa meninggalkan sbrg kesan.
Yang nak menjual barangan moto pun dah tak nak iklan kat Forum ni..ramai yang lebih memilih fb..Mungkin Hilmi atau sesiapa saje boleh gerakkan lagi supaya mereka2 ini mengiklan juga product mereka di Forum..baru lah nampak ada topic baru...

sy akn cuba buat yg terbaik buat forum MB ni... MB'ian rocks!!!!  ;) :)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #51 on: March 16, 2012, 03:00:20 PM »
Yang ada program nak meleper pun minta2 lah post dalam Forum ni...senang juga bila nak buat rujukan nanti...

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #52 on: March 19, 2012, 10:38:57 AM »
erm....mcm da tak bernyawa web ni skrg...kena ek?

kenape... tak pecaye kee..
Hahahhahahahaa... .    ;D    :P
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #53 on: March 19, 2012, 05:51:00 PM »
erm....mcm da tak bernyawa web ni skrg...kena ek?

kenape... tak pecaye kee..
Hahahhahahahaa... .    ;D    :P
Pihak moderator sedang berusaha untuk menarik balik pengunjung ke Forum ini...

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #54 on: March 20, 2012, 07:40:03 AM »
bgz lah camtu.. sesame lah kte menjayakan nye.. .
- ride 4 fun -

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #55 on: April 07, 2012, 02:20:04 PM »
bersama memeriahkan kembali forum ni... ;)

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 1640
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #56 on: April 07, 2012, 09:30:53 PM »
Mesti meriah lepas nie sbb admin dah menganas dgn zx10r die...... ;)

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #57 on: April 08, 2012, 12:50:05 AM »
Mesti meriah lepas nie sbb admin dah menganas dgn zx10r die...... ;)
Memang ganazzzz... :D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #58 on: April 13, 2012, 10:50:33 AM »
mana tak ganaz...dr jauh da nampak ketonggekkannya....hehe

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 1640
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #59 on: April 16, 2012, 10:53:43 PM »
Dgr kata hari2 ride mkn mlm kat kl skrg nie....... Dgn zx10r kl tu stgh jam jer.... Kan rafi kankankan.......

 

Jumlah User Yang Telah Visit