Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: kenapa??  (Read 9236 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #30 on: March 15, 2012, 10:41:58 AM »
hehehe... pape pn.. jom memeriahkn di sini..  hidup MB'ian!!  ;D
« Last Edit: March 15, 2012, 10:44:29 AM by N.M. HILMI »
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #31 on: March 15, 2012, 11:17:17 AM »
akan ku pertahan kan forum Melaka Bikers nie.. Hurk..!! Hurk..!!    ;D
- ride 4 fun -

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #32 on: March 15, 2012, 12:45:10 PM »
ha..ha.. sape kata admin x aktif.......ha jawab jawab..........panjang lebau tu sbb dia baru skodeng dari jauh je tu,,,kalau masuk tenet sendiri mau ingat la...     "lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii dalam guni "..
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #33 on: March 15, 2012, 02:10:28 PM »
ha..ha.. sape kata admin x aktif.......ha jawab jawab..........panjang lebau tu sbb dia baru skodeng dari jauh je tu,,,kalau masuk tenet sendiri mau ingat la...     "lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii dalam guni "..
Dia sekarang pukul curi aje...satu post dia lari.. :D :D :D

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #34 on: March 15, 2012, 02:57:23 PM »
Hahahahhaaaaa........   :D   aku dah nak on the bike.. '3.30 ptg Khamis'.. Caaarrrrrggggaaaassss..... KL -> Melaka.. . Huhuhuhuuuuu....  ;D
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #35 on: March 15, 2012, 03:11:08 PM »
Hahahahhaaaaa........   :D   aku dah nak on the bike.. '3.30 ptg Khamis'.. Caaarrrrrggggaaaassss..... KL -> Melaka.. . Huhuhuhuuuuu....  ;D
Awal balik...esuk tak koje ke?...

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #36 on: March 15, 2012, 03:15:43 PM »
esok cuti bang.. nak gi jalan2 cari van yg boleh disewa.. Hahhahaaa.. .    ;D
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #37 on: March 15, 2012, 03:56:55 PM »
esok cuti bang.. nak gi jalan2 cari van yg boleh disewa.. Hahhahaaa.. .    ;D
Kalau terdesak sangat, jiran sebelah rumah aku ada van yang kadang2 disewakan..tapi kena buka seat lah kalau nak bawa barang besar..

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #38 on: March 15, 2012, 06:32:23 PM »
ha..ha.. sape kata admin x aktif.......ha jawab jawab..........panjang lebau tu sbb dia baru skodeng dari jauh je tu,,,kalau masuk tenet sendiri mau ingat la...     "lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii dalam guni "..
Dia sekarang pukul curi aje...satu post dia lari.. :D :D :D

hahaha ko orang ini ade aje bagi perut aku ketawa hehe... Bro Erieyus, saya faham maksud Bro Izad kita post topik ini, dia concern terhadap Web MB, sifat tanggungjawab bersama dalam MB'ian begini harus dipuji jadi saya amat berterima kasih kepada Bro Izad juga kerana aktif dalam MB dan terima kasih juga disebabkan Bro Izad adalah photographer rasmi web kita!

Bro  Capt..jawapan saya takde yang "pukul curi" hehe lebih baik mesyuarah ..kita nie semua sahabat dalam satu community yang berdiri diatas ahlinya sendiri. Jazakallah

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #39 on: March 15, 2012, 09:05:12 PM »
ha..ha.. sape kata admin x aktif.......ha jawab jawab..........panjang lebau tu sbb dia baru skodeng dari jauh je tu,,,kalau masuk tenet sendiri mau ingat la...     "lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii dalam guni "..
Dia sekarang pukul curi hit & run aje...satu post dia lari.. :D :D :D

hahaha ko orang ini ade aje bagi perut aku ketawa hehe... Bro Erieyus, saya faham maksud Bro Izad kita post topik ini, dia concern terhadap Web MB, sifat tanggungjawab bersama dalam MB'ian begini harus dipuji jadi saya amat berterima kasih kepada Bro Izad juga kerana aktif dalam MB dan terima kasih juga disebabkan Bro Izad adalah photographer rasmi web kita!

Bro  Capt..jawapan saya takde yang "pukul curi" hehe lebih baik mesyuarah ..kita nie semua sahabat dalam satu community yang berdiri diatas ahlinya sendiri. Jazakallah
He..he..gurau aje lah...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #40 on: March 15, 2012, 09:33:39 PM »
ha..ha.. sape kata admin x aktif.......ha jawab jawab..........panjang lebau tu sbb dia baru skodeng dari jauh je tu,,,kalau masuk tenet sendiri mau ingat la...     "lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii dalam guni "..
Dia sekarang pukul curi hit & run aje...satu post dia lari.. :D :D :D

hahaha ko orang ini ade aje bagi perut aku ketawa hehe... Bro Erieyus, saya faham maksud Bro Izad kita post topik ini, dia concern terhadap Web MB, sifat tanggungjawab bersama dalam MB'ian begini harus dipuji jadi saya amat berterima kasih kepada Bro Izad juga kerana aktif dalam MB dan terima kasih juga disebabkan Bro Izad adalah photographer rasmi web kita!

Bro  Capt..jawapan saya takde yang "pukul curi" hehe lebih baik mesyuarah ..kita nie semua sahabat dalam satu community yang berdiri diatas ahlinya sendiri. Jazakallah
He..he..gurau aje lah...

ha,nampak,,td dia skodeng ni dia baru je bukak pintu....belum masuk lagi tuhhhhh......hoho
Mr. Agusta

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #41 on: March 15, 2012, 09:41:56 PM »
hj admin kata jgn asik tenet je,ride x pernah nampak pun.....betol la hj,ada la 4,5 org dlm MB ni,,tenet bukan main lagi tapi jgn kata ride,tts pun x nmpk btg idung..mcm si tuuut,dgn si tuuut dan si tuuut..si tuut tu pun sama.....haa,,cuba cari sape..huhu
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #42 on: March 15, 2012, 09:55:39 PM »
hj admin kata jgn asik tenet je,ride x pernah nampak pun.....betol la hj,ada la 4,5 org dlm MB ni,,tenet bukan main lagi tapi jgn kata ride,tts pun x nmpk btg idung..mcm si tuuut,dgn si tuuut dan si tuuut..si tuut tu pun sama.....haa,,cuba cari sape..huhu
Siapa terasa sila angkat tangan... ;D ;D

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: kenapa??
« Reply #43 on: March 15, 2012, 10:07:09 PM »
hj admin kata jgn asik tenet je,ride x pernah nampak pun.....betol la hj,ada la 4,5 org dlm MB ni,,tenet bukan main lagi tapi jgn kata ride,tts pun x nmpk btg idung..mcm si tuuut,dgn si tuuut dan si tuuut..si tuut tu pun sama.....haa,,cuba cari sape..huhu
Siapa terasa sila angkat tangan... ;D ;D

hahaha,,angkat kaki cercabutttttt.
Mr. Agusta

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: kenapa??
« Reply #44 on: March 15, 2012, 10:11:52 PM »
hj admin kata jgn asik tenet je,ride x pernah nampak pun.....betol la hj,ada la 4,5 org dlm MB ni,,tenet bukan main lagi tapi jgn kata ride,tts pun x nmpk btg idung..mcm si tuuut,dgn si tuuut dan si tuuut..si tuut tu pun sama.....haa,,cuba cari sape..huhu

uiks bilo pulok aku ride sampai Mekah..dah dapat haji? Insyaallah kalau ada uwang mahu aku ride sampai kesana.... takpelah Yus kita tahu sudahlah yang keruh kita buang yang jernih kita amik... jadi biarkan aje yang penting dengan kita kita yang ada pun dah cukup jemaah....insyaallah...

 

Jumlah User Yang Telah Visit