Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Jadual² & Tarikh Siaran (Astro) Sukan Motosikal (MotoGP,WSBK,BSB & Cub Prix)  (Read 5148 times)

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
MotoGP 2011
ESPN HD dan Star Sports Channel 813


World Superbike Championship 2011
Star Sports Channel 813


British Superbike Championship
Eurosport Channel 814


AAM Malaysia Cup Prix 2011
Astro Arena Channel 801


Malaysia Super Series
Dulu kat Astro Supersport Channel 811.Skarang tak tau ada lagi ke tak

Colonel Joshua Result:
Race 1

Race 2


Ekstra: Panjang(Superstock A) Race 1 dapat No.4 . Race 2 dapat No.3



:) Siaran untuk Bulan JUN  ;)
MotoGP



WSBK



BSB



AAM Cub Prix



:Info:

Kalau tak nampak sebab tulisan kecik,sila tekan CTRL + untuk membesarkannya
« Last Edit: June 01, 2011, 12:34:47 AM by ston_kol »

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #1 on: April 07, 2011, 05:16:20 PM »
good info bro! ;)

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #2 on: April 24, 2011, 07:53:02 AM »
ston... aku rasa jadual motogp dah tukar la... motegi pd 30 Sept 2011..cuba check balik ???

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #3 on: April 24, 2011, 08:26:42 PM »
tu la pasal..ye2 la duk tunggu nak tengok race.tp takda pun... ???

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #4 on: April 24, 2011, 09:33:34 PM »
Mintak maaf.Kesulitan amat dikesali... Motegi ditunda ke tarikh lain sebab utama adalah kerana kuasa Allah...(Tsunami)
Sekali lagi, Minta maaf...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #5 on: April 25, 2011, 04:16:20 PM »
no hal maaf diterima... tapi kau dah mintak maaf tak dgn bdk negro tu?? x elok kau buta mcm tu wakakakka ;D

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Jadual² Sukan Motosikal
« Reply #6 on: April 25, 2011, 10:07:54 PM »
no hal maaf diterima... tapi kau dah mintak maaf tak dgn bdk negro tu?? x elok kau buta mcm tu wakakakka ;D

Maaf dia (jin negro) tak diterima...Dia selalu kacau PC aku masa aku takde.... Biau dia terima balasannya... >:( >:( ;D

afendy_arab

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
good info for moto gp and wsbk tq bro...tentang jin negro tu rasa2 nya bro boleh setalkan x da masalah pasal tu bukan jin pakai toncek dlm cerita p.ramlee hahahahaha.....

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Ston, tolong masukkan MSS Race.  Penting juga tu untuk tgk Joshua dan lain2 beraksi.  Dengar Panjang naik podium Ahad lepas, pakai CBR stock.
Mount up guys

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Sorry Mejar Razak... Ada poblem sket pasal update ni...Mungkin pasal Wifi slow atau PC dah fakap(virus).saya dah setting semua.Tapi bila nak upload jadik berzaman lamanye...Nak reboot balik PC ni takde masa.Nanti saya update secepat mungkin....Sorry again

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
nie mesti bdk negro tu dah balas dendam ;D

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Tulah pasal....Dia punyer jahat sampai abis duit pompuan lonely dalam fesbuk dia kebas(jadik spammer).Kata abg macho konon...haa tulah muka dia..

 

Jumlah User Yang Telah Visit