Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Jaket alphine star utk di jual  (Read 3977 times)

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Jaket alphine star utk di jual
« on: April 05, 2011, 09:38:41 PM »
baru tiga bulan, jarang pakai, size L, harga beli rm280. nak let go rm180, berminat contact saya ariffwuq4607: 0173619809.
saya slow aje dan berhemah

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #1 on: April 06, 2011, 03:52:25 AM »
Pic plz..

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #2 on: April 06, 2011, 08:29:12 AM »
letak la gamabr nanti senang slod hehheheh  :D

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
  • sabor je lah...
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #3 on: April 06, 2011, 11:56:49 AM »
betul2 ;)
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #4 on: April 10, 2011, 11:20:11 PM »
akupun tgh cari jacket ni ...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #5 on: April 11, 2011, 12:52:56 PM »
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #6 on: April 11, 2011, 09:20:48 PM »
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D

jala ikan pun tak sangkut ... sekali tgk dah lubang laaa ..

errr ... errr sorry tuan tanah ...

cccaaaabbbuuuttt ..

ARREF

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #7 on: May 05, 2011, 11:06:56 AM »
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #8 on: May 06, 2011, 04:30:33 AM »
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D

jala ikan pun tak sangkut ... sekali tgk dah lubang laaa ..

errr ... errr sorry tuan tanah ...

cccaaaabbbuuuttt ..
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..

lambattt.. dah slod, buyer dah buat salut nangka.  ;D

baru tiga bulan, jarang pakai, size L, harga beli rm280. nak let go rm180, berminat contact saya ariffwuq4607: 0173619809.
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..

Pic plz En. Ariff.. En. Arref mintak gambar tu (item ada lagi ka?.. dah sebulan dahh  ??? ???)
« Last Edit: May 06, 2011, 04:41:57 AM by Lemax »

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #9 on: May 06, 2011, 04:38:52 PM »
ok, sabar2 tuan2semua, teman tgh sibuk, gambar pun belum ambik utk download, ::) ::) ::)
saya slow aje dan berhemah

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #10 on: May 06, 2011, 08:57:56 PM »
peehhh sampai sebulan nak ambil gambar.... nie mesti siap photochop....  ;D

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #11 on: May 08, 2011, 12:16:06 AM »
minta ampun minta maaf xdpt nak dload gambar, size besar
saya slow aje dan berhemah

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #12 on: May 08, 2011, 08:45:44 PM »
tuan2 kalau ke alor gajah singgah lah di restoran NNr belakang Agro Bank, jaket aphine star(size L) ada di situ(8pagi-5ptg) jumpa dgn isteri saya rodiah. kalau jadi bayar Rm180(cash /no utang) kpd isteri saya. hehe.
saya slow aje dan berhemah

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #13 on: May 08, 2011, 11:20:57 PM »
minta ampun minta maaf xdpt nak dload gambar, size besar

kecik kan ....

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Jaket alphine star utk di jual
« Reply #14 on: May 09, 2011, 03:14:17 AM »
jacket alphin ade size XXL x???? :P
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit