Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Moderators Baru 2012  ( 4124 )

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
Re: Moderators Baru 2012
« #15 : May 31, 2012, 09:21:51 PM »
tahniah bro..
<a

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Moderators Baru 2012
« #16 : June 01, 2012, 12:34:36 AM »
Alamak!..orang rabun IT di suruh jadi Moderator...camne ni?..Setakat baca dan reply boleh lah...

boleh je slow bang... minta ank abg ajau.. tntu diorg tererr.. hahahaaa  ;) klau x dpt gak panggil sy ajau kt rumah. hahahaha  ;D :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: Moderators Baru 2012
« #17 : June 01, 2012, 08:15:55 AM »
Tahniah Capt, mlm ni boleh le open table ;) ;) ;)
saya slow aje dan berhemah

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Moderators Baru 2012
« #18 : June 01, 2012, 09:15:50 AM »
Tahniah Capt, mlm ni boleh le open table ;) ;) ;)
Chiss..berapa kali nak open table lah, kerja tak berbayau ni..malam tadi dah buka meja satay, kenapa tak datang... :D :D :D

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • : 826
Re: Moderators Baru 2012
« #19 : June 05, 2012, 11:04:13 PM »
Tahniah Capt.  :D ;)

zux6r

  • Lesen L
  • *
  • : 15
  • dunia sementara
Re: Moderators Baru 2012
« #20 : June 06, 2012, 05:44:43 AM »
congtrat to new b moderator  :)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: Moderators Baru 2012
« #21 : June 06, 2012, 09:45:31 AM »
Alamak!..orang rabun IT di suruh jadi Moderator...camne ni?..Setakat baca dan reply boleh lah...

boleh je slow bang... minta ank abg ajau.. tntu diorg tererr.. hahahaaa  ;) klau x dpt gak panggil sy ajau kt rumah. hahahaha  ;D :D
  awas Capt, hilmi tgh cari jodoh ni, hehe
saya slow aje dan berhemah

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Moderators Baru 2012
« #22 : June 06, 2012, 09:49:16 AM »
Alamak!..orang rabun IT di suruh jadi Moderator...camne ni?..Setakat baca dan reply boleh lah...

boleh je slow bang... minta ank abg ajau.. tntu diorg tererr.. hahahaaa  ;) klau x dpt gak panggil sy ajau kt rumah. hahahaha  ;D :D
  awas Capt, hilmi tgh cari jodoh ni, hehe
:D :D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Moderators Baru 2012
« #23 : June 11, 2012, 03:47:31 AM »
Alamak!..orang rabun IT di suruh jadi Moderator...camne ni?..Setakat baca dan reply boleh lah...

boleh je slow bang... minta ank abg ajau.. tntu diorg tererr.. hahahaaa  ;) klau x dpt gak panggil sy ajau kt rumah. hahahaha  ;D :D
  awas Capt, hilmi tgh cari jodoh ni, hehe

erkkkk.. hahaha  :) ;) :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

matlacip

  • Lesen L
  • *
  • : 49
Re: Moderators Baru 2012
« #24 : October 25, 2012, 05:15:22 PM »
 :D

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 686
  • apa yang penting....kerjasama.
Re: Moderators Baru 2012
« #25 : October 26, 2012, 09:58:38 PM »
tahniah pada semua...MB terbaik.... :D
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • : 222
Re: Moderators Baru 2012
« #26 : November 06, 2012, 05:58:19 PM »
yang buta it tuh lama2 esok celik le.... :) ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit