Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: rahsia ovimaps free untuk nokia sahaja  (Read 1237 times)

awan kips

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 45
  • relaxx jerr :)
    • View Profile
rahsia ovimaps free untuk nokia sahaja
« on: June 04, 2012, 11:12:48 AM »
aslmualaikum ,,
salam 1mb..
Sy awan virus dlu dlm arena wap codder and modder tp quit jd awan kips.

Ok , ovimaps ni software maps yg boleh navigation . Time sesat nk ride nk cri atm ke hotel ke , nk cri jalan le sume bolehh !!! Mmg tepatttt ! Secara free kalau thu caranya tp jgn rsau sy akan ajar mcm mne nk free , xpyh kne tolak kredit kt fon :)
so ni model senarai fon yg boleh gunakan ovimaps :-

s60v3
S60v5
s^3
s^4

ok mngkn anda x pham nak senang , g kat fon anda x application maps ? Yg bli2 fon je dah ade maps tu, so anda boleh gunakan untuk free , so ade yg berminat sy akn truskn tq :)

sy akn trus kn apabila permintaan ramai lebih 10 org :)

 

Jumlah User Yang Telah Visit