Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: nak bersaing tapi xkesampaian  (Read 2703 times)

danish

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
nak bersaing tapi xkesampaian
« on: July 02, 2012, 05:19:10 PM »
salam..
ada xgeng2 MB yang dari Melaka, exit Nilai dengan menaiki ER6N kuning secara individu jam 9am 29hb yang lalu...bukan apa tgk no plat Melaka...stiker xperasan plak...hik2..nak berkawan.tq

faizal kapal

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 575
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #1 on: July 14, 2012, 07:34:55 AM »
er6n kuning kat melaka bikers ada 3 kot...mel, apai ngan sorg lagi lupa nama nya keje kat hospital..tapi kalo nilai xtau plak sape
Go faster still! Enjoy it.It's life, it's living, it's fun

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #2 on: July 14, 2012, 09:50:03 AM »
maybrandedstuff...apai yg keja hospital...toyol dah nak jual pun...

danish

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #3 on: July 15, 2012, 10:02:00 PM »
iya..xapalah...terima kasih atas info yang diberikan.saya nie masih belum berpeluag nak duduk semeja or ride bersama2 geng MB.sibuk ngan kejaya.apapun2..tqvm.

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #4 on: August 15, 2012, 11:05:15 PM »
klau sy nk brsaingan pn lampu blkang diorg pn skali imbas je nmpk lps tu da x nmpk2. hahaha  ;D :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

danish

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #5 on: November 16, 2012, 08:01:14 PM »
WXE 211 er6n kuning...sapa punya?

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #6 on: November 16, 2012, 08:05:21 PM »
WXE 211 er6n kuning...sapa punya?
Apai kot..dia duduk Senawang, kerja kat Hospital Melaka..ister kerja KL...

danish

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: nak bersaing tapi xkesampaian
« Reply #7 on: November 21, 2012, 11:21:57 AM »
saya selalu berulang alik dari masjid tanah ke kl...tu sal kadang2 jupe moto besar tapi xtau sapa punya.

 

Jumlah User Yang Telah Visit