Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012  (Read 3846 times)

RizalCBR

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« on: August 06, 2012, 08:35:42 PM »
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua ahli melakabikers... dgn bangganye saya menjemput semua ahli melakabikers ke majlis perkawinan adik lelaki sy di teratak ibunda sy di batu 10 1/2, tangga batu, sungai udang, melaka. pada yg memiliki moto harap dpt join dgn biker singapura untuk mengiring adik sy.
Tarikh: 02/09/2012
RV      : stesen minyak petronas tangga batu.. (tmpt dulu)
Jam    : 12.00 tengahari

saya mengharap sesgt kehadiran semua bikers....
wasalam...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #1 on: August 07, 2012, 02:31:02 AM »
nak escort ko lagi sekali pun boleyyyy..
Mr. Agusta

esham ninja

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 57
  • hati mau kuat ...
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #2 on: August 07, 2012, 11:06:16 AM »
nak escort ko lagi sekali pun boleyyyy..
kalu dia kali ni ke sebelah petronas tu aje ...ha jangan marah ha nanti moto kena jual ...

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #3 on: August 08, 2012, 04:10:35 PM »
Insyaallah

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #4 on: August 08, 2012, 04:43:05 PM »
Jangan lupa Rides makan Sop kalau ada... :D :D

joe ghaus

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 60
  • mai secawan
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #5 on: August 09, 2012, 04:26:42 AM »
abg rizal cbr punye pasal..sy tetap akan join....im in k

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #6 on: August 09, 2012, 05:18:41 PM »
Nak sop nak sop nak sop...

                              Pascal = Sesumpah

matlacip

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #7 on: August 10, 2012, 05:13:39 AM »
tentukan lauk pengantin kita kebas dlu....sop x sdap

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #8 on: August 10, 2012, 02:44:05 PM »
 :) K...bro "Selamat Pengantin Baru" Join selepas majlis bertunang same date....

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #9 on: August 13, 2012, 09:05:49 AM »
Insyallah sy dtg kejap pd 1/9hb (Sabtu) mlm tu.. .   ;)
- ride 4 fun -

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 686
  • apa yang penting....kerjasama.
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #10 on: August 13, 2012, 09:40:46 PM »
Kwn joint sekali.....tgh semangat nie.... :D
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

RizalCBR

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 112
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #11 on: August 13, 2012, 10:38:53 PM »
No problem... kawan akan usahakan utk tts di rumah saya sambil menghirup sop dan makanan... insyaallah.

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 686
  • apa yang penting....kerjasama.
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #12 on: August 13, 2012, 10:48:10 PM »
No problem... kawan akan usahakan utk tts di rumah saya sambil menghirup sop dan makanan... insyaallah.
Jgn lupo dodol yg kita kacau tempoh hr.... :D
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

deanize3097

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 296
  • Need 4 Speed
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #13 on: August 13, 2012, 11:09:18 PM »
Join!! 8)

za8

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 142
    • View Profile
Re: eskot pengantin adik lelaki saya pada 02/09/2012
« Reply #14 on: August 14, 2012, 11:53:26 AM »
Nak sop nak sop nak sop...
Diet la sikit bdan da mcm tong drum hehe

 

Jumlah User Yang Telah Visit