Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012  (Read 5798 times)

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« on: August 17, 2012, 03:29:34 PM »
Assalamualaikum & Salam 1MB'ian!

Alhamdulillah tahun ini adalah tahun ke-2 MB merayakan Aidilfitri bersama semua MB'ian. Kewujudan kita dialam maya ini serta alam hakiki semasa ride/tts/perjumpaan/event telah banyak mengeratkan silaturrahim diantara kita, dulu kita tidak kenal sekarang kenal..bak kata tak kenal maka tak cinta. Banyak aktiviti yang menarik telah kita buat dan join bersama, banyak liku-liku, corner-corner perjuangan kita telah layan bersama.. semua ini telah menjadi memori manis dan juga pahit maung jika ada... oleh yang demikian sempena Aidilfitri ini saya merapatkan sepuluh jari mohon kemaafan kepada semua kengkawan saya dari MB, mahupun dari kelab-kelab lain yang mengenali diri saya jika ada silap dan salah saya selama ini..Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin

Rafi Ahmed
p/s: saya juga dgn ini menjemput semua kengkawan untuk ke Majlis Cukur Jambul & Open House Raya pada 24th Ogos 2012 (Jam 2pm) serta perkahwinan adik saya pada 26th Ogos 2012
« Last Edit: January 05, 2013, 06:45:07 PM by N.M. HILMI »

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #1 on: August 17, 2012, 03:40:42 PM »
As'salam dn Salam 1 MB'ians..

Di ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rakan Bikers di Melaka dan di Malaysia..
sy mnghulur tangan memohon kemaafan jika sepanjang perkenalan dgn rakan2 Melaka Bikers ada kesilapan yg telah dilakukan, jika terlanggar bahu, terpotong di jalan raya, x horn jika berselisih, sy memohon kemaafan di hari yg mulia ni agar ukhwah dan tali siratulrahim semasa kita terjalin kuat dn teguh!!!

p/s= sape2 yg nk bagi duit raya boleh lh beri yeee.. hahahaha  :) ;) :D ;D :P

meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #2 on: August 17, 2012, 03:57:02 PM »
Di kesempatan ini,aku ingin memohon maaf dan ampun sekiranya ada melakukan or melukakan hati sesiapa baik secara di sedari ataupun tak sepanjang ride or perkenalan kita...semoga persahabatan ini akan terus berkekalan utk selama2nya....Selamat Hari Raya utk semua melakabikers...hati2 di jln raya semasa musim perayaan ni ok... 8)

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #3 on: August 17, 2012, 04:24:02 PM »
saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA!!!

      MAAF ZAHIR BATIN & RIDE DENGAN BAIK! jangan nak laju je.! ...

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #4 on: August 17, 2012, 04:24:27 PM »
A'kum dan salam sejahtera, kepada rakan2 Melaka Bikers, terimalah ucapan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Dan Batin dari saya sekluarga, mohon ampun dan maaf sekiraye ade terkasar bahasa dan kelakuan yg x disengajakan. Kpd yg balik kampung, hati2 di jalan raya.
saya slow aje dan berhemah

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #5 on: August 17, 2012, 04:29:56 PM »

kepada semua akak2 dan abg2 TEGAR di luar sana...

SILA TUNGGANG cermat2...

ingatlah bahawa saya sayangkan semua.. :)

SELAMAT HARI RAYA, NAK DUIT RAYA!

MAAF ZAHIR BATIN...


semoga syawal ini lebih eratkan sillaturrahim antara

KELUARGA, IPAR DUAI, SAHABAT HANDAI... dan

MOTOR2 JENTERA2 masing2... huhuuhu

esham ninja

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 57
  • hati mau kuat ...
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #6 on: August 17, 2012, 04:34:21 PM »
Saya dengan ini mengumumkan bahawa saya dengan rendah hati ingin memohon maaf atas segala kesilapan saya pada bikers semua ...pada hari raya nanti jemput datang kerumah ... habis lemang dan ketupat slip on saya tanggalkan ... SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA ...

pada bikers yang ada radio , contact saya 9W2XYT , 147.700

mantau

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #7 on: August 17, 2012, 09:33:08 PM »
.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ... MAAF ZAHIR DAN BATIN .... KEPADA SEMUA BIKERS ...... SEMOGA SEGALA USAHA JUGA KERJA YANG DILAKSANAKAN MENDAPAT BERKAT ..... RIDE SAFE DAN STAY COOL ON THE ROAD ALWAYS .... 

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 686
  • apa yang penting....kerjasama.
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #8 on: August 17, 2012, 10:50:41 PM »
Kepada semua warga MB,
Selamat Menyambut Hari Raya......
Hati hati bila ride ingatlah keluarga dan motor tersayang....
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

Hairol21

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 203
  • MBX 4038 Bukit Cheng Mobile +60183892112
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #9 on: August 18, 2012, 07:46:51 AM »
SELAMAT HARI RAYA..

MAAF ZAHIR BATIN..
;)
Know your limits,ride safely.......MBX4038

faizal bin ismail

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #10 on: August 18, 2012, 11:46:18 AM »
saya juga nak mengucapkan selamat hari raya aidil fitri kepada kengkawan MB maaf di pinta kerana sepanjang bulan ramadan saya tidak dapat join segala aktiviti yg ddi jalankan oleh MB kerana terlalu sibuk dengan hal-hal yang lain daari itu saya dan isteri memohan kemaafan sekiranya ada salah dan silap kami......selamat aidil fitri :'( :'( :'( :'(

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #11 on: August 18, 2012, 05:29:30 PM »
Salam Aidil Fitri buat semua warga Melaka Bikers,
Saya sekeluarga (CaptRahman, Salwah, Fidzrul Azuan, Aqila dan Hazirah) mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat semua.

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #12 on: August 18, 2012, 06:45:06 PM »
slamat hari raya maaf zahir batin dr sy arswadvers dan isteri..
Klau ade salah silap, tersasul siul maaf kan kami... Yyiiiha... Jom raye weii...

                              Pascal = Sesumpah

AJAY

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #13 on: August 19, 2012, 01:20:56 AM »
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
                       
                      Kepada
                     ahli- ahli
             
               MELAKA BIKERS

Have safe journey on the way "balik kampung"...

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012
« Reply #14 on: August 19, 2012, 02:16:03 AM »
Kawasaki ZX-6R anggun bergaya,,
Yamaha YZF-R6 saingan utama,,
Bukan nak cerita hal jalan raya,,
Saje nak ucap Selamat Hari Raya,,

KTM Duke 200 pujaan gadis masa kini,,
Duit tak ada nak beli Ducati,,
Jemput ke rumah di Aidilfitri,,
Salah dan silap harap dimaafi.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. :)

meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit