Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: YUSRI CBR....  ( 3978 )

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
  • sabor je lah...
Re: YUSRI CBR....
« #15 : September 05, 2012, 06:52:14 PM »
semoga beliau cepat sembuh... :)
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2372
  • MVFanClub
Re: YUSRI CBR....
« #16 : September 11, 2012, 08:47:32 AM »
abis je event H.Gurney mlm td,kitorang terus shoot ke MMC buat lawatan mengejut,dapatlah mengAminkan doa yg dibaca oleh Tuan Imam..semoga lebih baek dari hari ke hari..Amin.
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: YUSRI CBR....
« #17 : September 11, 2012, 10:08:32 AM »
Lawatan mengejut rakan2 Melaka Bikers di larut malam untuk mengamin kan doa...kalau Ustaz tak datang malam tadi, bro yang pakai t-shirt Krabi sedia menggantikan...





erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2372
  • MVFanClub
Re: YUSRI CBR....
« #18 : September 11, 2012, 10:59:24 AM »
yang tu setakat doa makan xde masalah,,lancar ;D
Mr. Agusta

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 686
  • apa yang penting....kerjasama.
Re: YUSRI CBR....
« #19 : September 11, 2012, 12:32:03 PM »
Amin...
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

deanize3097

  • Lesen B1
  • ***
  • : 296
  • Need 4 Speed
Re: YUSRI CBR....
« #20 : September 11, 2012, 09:26:55 PM »
amin ya rabbalalamin

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • : 826
Re: YUSRI CBR....
« #21 : September 11, 2012, 11:19:19 PM »
Aminn..

AZAM

  • Lesen L
  • *
  • : 42
  • azam
Re: YUSRI CBR....
« #22 : September 16, 2012, 09:45:29 PM »
Saya juga turut mendoakan kehadrat allah swt supaya yus cepat sembuh hendaknya aminnnnnn...... rasa tekilan pulak tak dapat melawat kat hospital, aritu raya ke tiga dia ada dtg rumah saya, raya keempat saya terus kelaut hingga sekarang

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2372
  • MVFanClub
Re: YUSRI CBR....
« #23 : September 17, 2012, 09:41:31 PM »
dengar citer dah pindah wad kat tingkat 8,,bilik 861 kot kalu x silap..
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: YUSRI CBR....
« #24 : September 17, 2012, 10:56:15 PM »
dengar citer dah pindah wad kat tingkat 8,,bilik 861 kot kalu x silap..
Memang tak silap bro...

AZAM

  • Lesen L
  • *
  • : 42
  • azam
Re: YUSRI CBR....
« #25 : September 18, 2012, 12:55:00 PM »
Slm kpd semua mb klu ada sesiapa yg melawat yusri tolong sampaikan salam saya pd beliau

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2372
  • MVFanClub
Re: YUSRI CBR....
« #26 : September 18, 2012, 01:49:34 PM »
InsyaAllah bang,,,
Mr. Agusta

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: YUSRI CBR....
« #27 : November 30, 2012, 01:04:23 PM »
Tunggu bnw jer skrg nie.... :)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: YUSRI CBR....
« #28 : December 01, 2012, 11:05:38 AM »
Tunggu bnw jer skrg nie.... :)
abg yusss..... huhu...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit