Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - aLdY DuA

Pages: [1] 2 3 ... 11
1
Berita/News / rompakan di R&R
« on: November 17, 2012, 12:21:33 PM »
member aku..citer..

Sekadar peringatan buat sahabat semua dari kami warga CBR250

dapatkan paper Harian Metro Jumaat 16/11/12 muka surat 46

+++++++++++++++++++++++++++++++
......Kisah Benar Semalam utk Dishare bersama:
Semalam aku, Khairul Anuar dan alep (geng CBR) lepak kt R&R Seremban smpi pkl 2.30, ms kami nk balik ke kl tu kami lalu kat petronas tu. Kami dgn mata sendiri ternampak samun kat area kaunter petronas tu oleh mat2 rempit. ms kami lalu tu slh sorg tjk moto kami lalu, apa lg terus pecut top speed la.. rupa2nya diaorg kejo kami beramai sampai ke tol Sg. Besi.
dianggarkan dalam 2 RR, 9biji 125z dan beberapa lg moto berjumlah belasan kejar kami. even smpi ke sg besi pun mereka masih kejar kami tapi syukur alhamdulillah kami sempat lagi laju kedpn tingglkan mereka dan selamat smpi ke umah. siyes aku penah dgr ada operandi geng rempit buat samun beramai kt R&R Seremban, tak sangka terkena diri sendiri, syukur aku selamat. Aku syak pekerja Petronas tu pun slh sorg geng diaorg psl sblm kami balik aku perasan ada 1 moto kapcai lalu dpn kami pusing2 kt R&R tu mcm usya line tgk pondok polis yg berada kt area food court. budak tu runner usya line konon baju petronas org xperasan la dia ahli geng.Pesanan pada semua pemandu dan bikers, kalau lingkungan pukul 12 ke atas hati2 la nk singgah R&R Seremban kalo tak ramai org. memang ada rupanya samseng ni area situ waktu ni. just be carefull guys..

2
Berita/News / Re: YUSRI CBR....
« on: September 05, 2012, 06:52:14 PM »
semoga beliau cepat sembuh... :)

3
betul2 merempit xbaik untk kesihatn...huk ;D welkme bro...

4
Berita/News / Re: Kemalangan Maut Adik-Beradik
« on: July 03, 2012, 08:58:02 PM »
al-fatihah.. kengkawan hati2.. :'(

5
Berita/News / Re: TBW 2012 - Bikers Manjong meninggal dunia
« on: April 07, 2012, 08:46:10 PM »
al-fatihah..

6
NAME I JGN LUPE...HEHEH aldy dua (ady) 0166344754 melaka kl muar

7
WELKM BRO.. ;D

8
Berita/News / Re: Kedai superbike kena langgar ngan makcik
« on: February 05, 2012, 03:46:39 PM »
nak kata mak cik tu... gila x kot.....kejadian berlaku kt k.l kot.. membr ckp.. : 8)

9
Berita/News / Kedai superbike kena langgar ngan makcik
« on: February 04, 2012, 12:43:57 PM »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0MkDLNxeJtg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0MkDLNxeJtg</a>



eh dasyat........... 8)

10
menarik... bro main kt cheng sodap sikit...hehhee :D

11
Berita/News / Re: Bantu Mengesan Yamaha 125Z
« on: December 09, 2011, 11:27:15 AM »
diorg nie xserik2..  >:(

12
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Mushii Mushii
« on: November 22, 2011, 11:08:02 PM »
hai welcme sis..mcm knl jek...tapi lupe ek.. :-X

13
Rides / Re: Day Ride Kuantan 13 Nov 2011
« on: November 07, 2011, 02:29:23 PM »
insyallah join.. :D

14
dasyat betulah.. mcm nie pun ade.. >:(

15
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... 4 perkataan plaaak...
« on: October 28, 2011, 04:48:35 PM »
patut lain macam je.. :o

Pages: [1] 2 3 ... 11
Jumlah User Yang Telah Visit