Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Topics - shah yllc

Pages: [1]
1
Yamaha Lagenda LC Crew - YLLC / YLLC Crew Melaka..
« on: January 09, 2012, 11:25:43 PM »
meh rajin2 ushar posting yg ada dalam melaka bikers..jgn malu2 and segan2.. ;)

2
Salam semua melakabikers,saya selaku wakil dari yllc melaka ingin menjemput tuan,puan,abg akak,uncle dan semua yg bergelar bikers untuk memeriah kan event ni pada 3/6/2011

Smabil ber tts kita beramal bersama2 bikers2 yg lain.event ni telah mendapat kelulusan permit dari pihak PDRM..So konvoi kita akan di eskot oleh pihak trafik.

untuk maklumat lanjut sila lihat link di bawah ni


http://www.facebook.com/event.php?eid=148427328559158

Harap semua dapat memeriah kan event ni ya...


Dari Admin MB
Salam Sejahtera Mb'ian!

Ride ini adalah charity ride ke Rumah Kebajikan Org2 Tua Kenanga Cheng. Bayaran RM10 akan dikenakan bagi setiap rider  (RM7 Makan Asam Pedas + RM3 Sumbangan terkumpul untuk Rumah Kebajikan Kenanga). Anda juga boleh menghulurkan sumbangan peribadi jika mahu. Perjalanan akan diescort oleh Police Traffic.

Sedikit itinerary
06.30PM-07.00PM - RV di Kedai Ah Chai Semabok

07.30PM-08.00PM - Bergabung dengan bikers lain di MITC

08:00PM-09:00PM - Ke Rumah Kebajikan Orang tua-tua Kenanga Cheng (utk menghulurkan sumbangan ikhlas)

09:00PM-10:00PM - Ke Menara Taming Sari (aktiviti A.A.D.K)

10:00PM - Makan di Asam Pedas Kota Laksamana

Bayaran RM10 semua riders yang confirmed pergi akan dibayarkan dulu oleh Rafi kerana pihak penganjur perlu confirmed payment untuk urusan makan dan lain lain

Confirmed MB'ian Join TTS Charity Ride
1. Rafi & Awek
2. N.M. HILMI
3. Bro77
4. mohdgoku
5. Faisal Kapal
6. Ayah Faisal Kapal (maaf boss lupo lak nama)

lai lai jom kita meramaikan... siapa nama takde dalam list pun boleh join jumpa terus kat kedai Ah Chai jam 6.30pm jumaat ini!



3
Salam melaka bikers,saya shah yllc dari melaka ingin mengucap kan selamat berkenalan.saya just pakai motor kapcai je,hope dpt terima saya dlm groop melaka bikers..insya allah smpai masa nnt de rezeki saya pakai superbike lakh..amin.. :D

Insya allah 3/6/2011 kami de wat event Charity Ride sambil ber tts..hope semua warga melaka bikers dpt join n support event ni.
event ni x kira apa jenis motor,x kira cc besar atau kecil..yg penting perpaduan dan silahturahim dpt di erat kan..

tgh tunggu permit,nnt permit dah lulus saya akan update info ttg event ni..
 :o

Pages: [1]
Jumlah User Yang Telah Visit