Melaka Bikers - It's not what you ride, it's that YOU ride!

Aktiviti / Activites & Events => Perjumpaan/TTs => Topic started by: ariffversys on October 02, 2011, 09:40:44 PM

Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Title: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 02, 2011, 09:40:44 PM
Salam sejahtera kpd semua Melaka Bikers, setiap malam jam 9.30mlm perjumpaan tts diadakan di Naiman Tomyam, Alor gajah. Kpd yg boring duk kat rumah kursus yg duk sekitar Alor Gajah jemput2 le dtg, yg luar Alor Gajah juga di alu2kan. Bukan apa2 sekadar duk pekena teh tarik, sembang2 kosong, dan jugak utk memeriah suasana di Alor Gajah ni. Sekian wasallam
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 02, 2011, 09:41:57 PM
biar betul setiap mlm bro?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 02, 2011, 09:42:49 PM
Klau tak caya mai sekarang, ada bran?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 02, 2011, 09:44:27 PM
hehe..tak bran... :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: N.M. HILMI on October 02, 2011, 09:59:07 PM
hebat tu stiap malam...  :o
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 02, 2011, 10:02:59 PM
ape kate minggu ni kt smue tts kat naeman alor gajah nak?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 02, 2011, 11:32:10 PM
bro ni memang dok meniaga kat sane ke? naeman kat sebelah mane,bg direction skit,,mane le tau ter ride smpai sane ke boleh terjah mcm terjah bikers....
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 03, 2011, 09:32:11 AM
permit kita besar, bro hilmi, tak main selimut moto. Naiman Tomyam terletak di persimpangan klemak, masjid tanah. dr bulatan alor gajah ke persimpangan masjid tanah, kedai tu sebelah kiri sebelum trafik light, semua di alu2kan
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 03, 2011, 09:37:49 AM
oops terlupa, kecuali ari sabtu, tts kat Eye of M'sia, kpd bikers dri alor gajah rv kat naiman tomyam 9.30mlm, tayar golek 10.00 mlm ke E.O.M.
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 03, 2011, 11:59:48 AM
klau boring lepas tu boleh lepak kat tmn dimensi, pandangan kat sana memang mengasyikkan boleh hilang serabut di kepala. kat sana yg tua rasa diri muda semula, yg kahwin kembali bujang, tapi boleh pandang2 jgn pegang2.  ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: N.M. HILMI on October 03, 2011, 01:16:59 PM
permit kita besar, bro hilmi, tak main selimut moto. Naiman Tomyam terletak di persimpangan klemak, masjid tanah. dr bulatan alor gajah ke persimpangan masjid tanah, kedai tu sebelah kiri sebelum trafik light, semua di alu2kan

ok cun... tp aq da cuti sem ni... keje part time stiap mlm kcuali sabtu ahad kt kilang honda... keje nk cari duit tuk p motogp ni.. hehehe  ;)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: bro77 on October 03, 2011, 04:20:12 PM
terbaek la bro, kasi up tts alor gajah nyer area..bg yg visa kecik cam aku nie buleh la join slalu... :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 03, 2011, 04:29:48 PM
lagi ramai lagi bagus. kita kasi gempak alor gajah ni,
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 03, 2011, 04:32:43 PM
Teerrbbaaaiiikkk...   ;)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 03, 2011, 04:39:29 PM
visa kecik atau besar tak ada hal, sekali-kala menghadirkan diri, dah kira bagus, apa guna pakai klau asyik masuk kelambu, jgn mare yg permit keno tarik. :)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: rafi on October 03, 2011, 11:16:35 PM
Bro..kata setiap malam (kecuali sabtu) tapi tadi hamba balik dari KL so nak singgah TTs tapi takde siapa pun....   :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: pojie on October 03, 2011, 11:50:35 PM
salam... aku baru bukak ni.. baru je tau.. insyaAllah ade masa aku join... lesen besar aku sntiasa lulus... ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 04, 2011, 08:23:09 AM
penunggu tetap cik mad dan bilal karim versy kul 9.30 dah ada, saya dan pian versy sampai kul 11.15 saya tertidur, pian versy balik dri melaka, moto kita org parking belakang van putih, mgkin bro tak perasan, selalu park sebelah depan tapi takut org mengata kita park belakang van tu. saya sampai aje cik mad dah blah, boring tunggu kita  berdua kut, kul 12.30 baru saya balik
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: MFBI 3 on October 04, 2011, 12:41:36 PM
salam otai2 naiman tomyam alor gajah ni kat mana lokasi nya....kalau dapat nak jugak join sekali skala...
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 04, 2011, 02:55:33 PM
Tu lah.. mane ye lokasi nye bro.. .  :-\
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 04, 2011, 05:06:47 PM
simpang 4 klemak, masjid tanah, pengkalan, klau dari alor gajah ke spg ni, kanan ke masjid tanah, terus ke AMJ, kiri ke pengkalan. Tmpt tts sebelum trafik light.Klau tak dpt cari, call saya 0196717687.
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: MFBI 3 on October 05, 2011, 02:12:55 PM
simpang 4 klemak, masjid tanah, pengkalan, klau dari alor gajah ke spg ni, kanan ke masjid tanah, terus ke AMJ, kiri ke pengkalan. Tmpt tts sebelum trafik light.Klau tak dpt cari, call saya 0196717687.

ok noted...tqvm bro.. :)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 05, 2011, 04:17:00 PM
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 05, 2011, 04:32:00 PM
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

Tak pe bro.. ape salah nye kalau dapat pon.. kalau tak mau, bg kat kwn2 yg 'bujang 3' nie.. Hahaahahhaaa..... .   :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 05, 2011, 04:44:34 PM
mana boleh, nanti ke kutuk macam2,mana nak letak muka,  klau mau sendiri turun ke alor gajah
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: bro77 on October 05, 2011, 05:02:21 PM
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

port baik nyer bro...lampam jawa , jelawat kelah sumer ader...goreng pun sodap... :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 05, 2011, 08:41:39 PM
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

pancing baik nampak nak umpan kitaorg gi sana.... ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ariff250 on October 05, 2011, 10:04:43 PM
Insyaallah, sy dr pulau sebang..kalo free sy join tts
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 05, 2011, 10:35:19 PM
ni taman dimensi jam 1o tu ke? cuci mata yek....cuci ape lg yg boleh kat sana?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 07:59:27 AM
umpan dah tua ikan jaws pun tak pandang, klau umpan muda mau sangkut, hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 08:18:55 AM
semalam kul 10.30 kami ber4 gerak ke rembau, duk kat kedai makan tepi sungai pekan rembau yg ada karaoke, 11.15 kami bertolak pula ke tmn demensi melalui lebuhraya plus  kerana ikan2 kat situ tak menyelerakan hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 09:27:56 AM
klau nak tts kat Agjh jgn lewat dri 10.30mlm, sebab kita org suka main terjah, cam smlm terjah p rembau.
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 09:42:04 AM
huh kat tmn dimensi, ikang kat sini semuaye fresh2 belaka, ada macam2 size, 1:S 2:M 3:L 4:XL 5:XXL. selain dri cuci mata, mata kena tajam, macam2 adegan xrated(ringan2), bukan xxxrated. hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 10:47:53 AM
bukan nak pancing, bak kata org tua, dimana ada gula, disitu le semut ada, tapi yg ada ni bukan semut, burung helang, burung kakak tua, hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 06, 2011, 11:03:07 AM
Waahhh.... dah mcm taman safari ye bro.. Hihihihiiiiiiii...... .   ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 06, 2011, 02:47:57 PM
Alor gajah dah ada Zoo baru untuk bikers ni..
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 06, 2011, 04:20:37 PM
Nak kene buat rombongan ke sane nie.. Hihihihiiiiiii.... .   ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 06, 2011, 04:55:00 PM
xpe,,,,tggu ketibaan ambo ye...sekali mesti kena terjah punyeeeee..tungguuuuuuuuuu
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 06, 2011, 05:06:45 PM
jgn lupe ajak ambo skali.. .    ;)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 06, 2011, 06:10:38 PM
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 06, 2011, 10:23:47 PM
baek..nti nak terjah aku kasi tau...tungguuuuuuuu
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: N.M. HILMI on October 07, 2011, 02:42:20 AM
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o

]kuda belang ke.. kuda hidung belang.. hahaha  :P
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 07, 2011, 11:47:48 AM
terlupa nak tambah dlm Zoo agjh, kuda belang dan buaya darat :o

Bang.. Itik buntut nile ade skali tak..? kalau ade.. dgn pantas sy smpi.. Hahahahhaaaa.... .   :P
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 07, 2011, 01:04:31 PM
bukan setakat buntu nile, buntut gajah pun ada, horn dan bumper pun macam2 ada,  :D :D :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: eman_92 on October 07, 2011, 01:20:10 PM
bro.,. nak join boleh? tapi moto xde.,., :(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 07, 2011, 03:28:33 PM
boleh bro.. no problem nye.. tak de motor pon tak pee.. Taman Safari mlm nie tak memerlukan motor utk menyerikan nye...  . Hihihihihiiiiiii.....  ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: bro77 on October 07, 2011, 04:20:47 PM
smlm bro 77 join, lepas tts kat naiman, kul 10.45 gerak ke tmn demensi utk cuci mata, huh nasib baik dah tua, klau tak mau tambah cawangan. meleleh :P :P :P

pancing baik nampak nak umpan kitaorg gi sana.... ;D
betul bro...udang galah sepit biru pun byk..montok2...cer try skali..pasti nak lagi..hehehe :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 07, 2011, 06:32:31 PM
Wah dengar je macam best betul, tak boleh tahan ohh~~ Malam ni aku nak cuba pergi..
P.s- ada sesiapa pergi dari Melaka?  Aku ikut je lebih senang tak yah takut sesat tak dapat cari..  ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 07, 2011, 07:37:34 PM
klau tak jumpa call saya, 0196717687
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 07, 2011, 11:02:50 PM
waduhai,,,ingat nak terjah ke naeman tomyam mlm ni,,,sekali adehal plak x dpt dielakkan...tengokla 2 kali nti mcm mane...

ai....ko bebaik balik muor tu,patut lady mau dok dpn,ko dok blkg...nti ape2 hal x nampak susah....dok blkg view cantek maaa.opssssss,, view yg comel..
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 08, 2011, 08:35:51 AM
terima kasih kpd bro pojie dan isteri serta djlio-250r yg sudi dtg bertts di naiman tomyam smlm, bagaimana tiada tts terjah diadakan, almaklum uitm lendu dah mula cuti sebulan :'(. Dan dukacitaye tts di Naiman t.yam akan dikurangkan kerana telah kedengaran rasa2 xpuas hati org rumah kite, jadi dri di tarik permit besor ;D, tts pada ari isnin rabu jumaat aje, sekian harap di makum :'( :'( :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 08, 2011, 12:49:33 PM
huhuhuhuhuhuhuhuhuhu
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: N.M. HILMI on October 08, 2011, 01:33:58 PM
org rumah da x luluskn passport.. mem besar sudah marah.. hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 08, 2011, 02:57:27 PM
terima kasih kpd bro pojie dan isteri serta djlio-250r yg sudi dtg bertts di naiman tomyam smlm, bagaimana tiada tts terjah diadakan, almaklum uitm lendu dah mula cuti sebulan :'(. Dan dukacitaye tts di Naiman t.yam akan dikurangkan kerana telah kedengaran rasa2 xpuas hati org rumah kite, jadi dri di tarik permit besor ;D, tts pada ari isnin rabu jumaat aje, sekian harap di makum :'( :'( :'(

hehe..tu la..rancak sgt memancing/berburu....jumaat lepak penang besar aje bro..
pun ada gak ikan2 puyu berenang manja kat situ... :P
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 08, 2011, 03:30:21 PM
org rumah jealous sebab asyik dgn bini muda aje, yele bini muda layan lap baik punya, hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 08, 2011, 07:02:48 PM
Cadangan memang nak terjah Pinang Besar smlm, pojie dan isteri serta djlo ada tts, takkan nak cabut, sebgai tuanrumah kenale layan tetamu, betul tak, :P :P :P
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: asraf on October 09, 2011, 10:24:26 AM
isnin mlm esok ada tts x esok kat a.gajah??
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: pojie on October 09, 2011, 02:45:01 PM
tq tuan rumah.. pening gak cari restoran mlm tu, padahal tiap2 hari lalu g kojo...hahaha :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 09, 2011, 08:28:44 PM
insyll, ari isnin, rabu dan jumaat ada tts, sekarang kena adil dan saksama dgn bini tua dan muda, baru di gelar suami mithali :) :) :)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: asraf on October 09, 2011, 08:30:30 PM
insyaallah jumpa esok :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: MFBI 3 on October 10, 2011, 09:36:31 AM
insya allah akan cuba hadir kalau takde aral melintang...
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 11, 2011, 12:52:21 PM
Sorrie aku hilang dah beberapa hari kat pattaya skarang... Esok nanti aku sampai balik melaka boleh keluar TTS.. Rindu betul motor sayang aku...  :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: N.M. HILMI on October 11, 2011, 02:35:40 PM
Sorrie aku hilang dah beberapa hari kat pattaya skarang... Esok nanti aku sampai balik melaka boleh keluar TTS.. Rindu betul motor sayang aku...  :'(

waaa.. jauh bro brjalan....  :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 11, 2011, 07:56:12 PM
tak ajak kitaorang pun :'( :'( :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 11, 2011, 08:44:15 PM
tak ajak kitaorang pun :'( :'( :'(

Jangan lah sedih... nanti aku belikan u cendera hati ye...  ;) ;)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 12, 2011, 09:14:38 AM
aku pon nak hadiah jugak...  *betol tak abg Ariff.. .    ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 12, 2011, 01:01:50 PM
bagi ai mlk minyak pelincir yg baik punya ;) ;) ;)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 12, 2011, 01:16:28 PM
bagi ai mlk minyak pelincir yg baik punya ;) ;) ;)

Nak brand pisau atau kapak? Aku ingatkan bawa pasir pattaya... Haha... :D
Malam ni ada Naiman?

aku pon nak hadiah jugak...  *betol tak abg Ariff.. .    ;D

Kena jumpa dulu baru dapat bagi.... Mari lah malam ni~~
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 12, 2011, 04:08:13 PM
Jauh lee nak dtg.. .  :P    sy bkn ade di melaka pun.. .  *pelincir tu nak pakai kat mane.. tak paham.. sy new bike di sini.. mintak tolong tunjuk ajar sifu2 sekalian.. .  ;D  Hihihihiiiiii...... .
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 12, 2011, 04:29:41 PM
jom sape2 yg belum dan ada kelapangan nak melawat bro mazhar kapal A.K.A mazo yg terlibat dlm kemalangan baru2 ni..melawat kat rmh dia,,rv kat klebang depan kondo tinggi blkg balai polis batang tiga kul 5 ptg ni...jom meramaikan.
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 12, 2011, 04:33:26 PM
pegi 2 kali bleh ke?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 12, 2011, 04:39:58 PM
rizal cbr dan rizal zoc pun ada gak....boleh aje 3,4 kali
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 12, 2011, 04:43:30 PM
Maaf tak dapat hadir.. berada di luar kawasan.. Sampai kan salam kpd beliau.. semoga beliau cepat sembuh.. .
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 12, 2011, 08:23:41 PM
spt biasa tts diadakan setiap isnin, rabu dan jumaat, hari lain kena curfew :'( :'( :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 13, 2011, 12:32:31 PM
abg Ariff.. Jumaat kdi start bukak kol brape yee...?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 13, 2011, 04:37:31 PM
tak ajak kitaorang pun :'( :'( :'(

Jangan lah sedih... nanti aku belikan u cendera hati ye...  ;) ;)

aku dgr pattaya baek2 kat sana,bwk balik aku satu ye!!!!
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 13, 2011, 05:27:14 PM
tak ajak kitaorang pun :'( :'( :'(

Jangan lah sedih... nanti aku belikan u cendera hati ye...  ;) ;)

aku dgr pattaya baek2 kat sana,bwk balik aku satu ye!!!!

U nak yang apa jenis? Tinggi, rendah, gemuk, kurus? HAHAHA~! 8)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 13, 2011, 06:16:41 PM
buka kul 6ptg spai 2pagi, tapi sekarang budak u tgh cuti, so lengang le
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 13, 2011, 09:27:14 PM
dah bwk balik melaka ke? kalo ada ramai yg tuntut nti..diam2 suda!!!
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: aemman on October 15, 2011, 06:52:41 PM
tiap malam ni... ishhhhhh.... betul ke... klu on tuuuu sms lerrr...hihi
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 15, 2011, 10:43:50 PM
tak jadi setiap malam org umah dah bising, so ari isnin rabu jumaat aje saya ada kat sana,hihi
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 17, 2011, 08:32:08 PM
Wahai org2 Alor gajah.......!! bersiap sedia la kome...pasang la apa2 perisai yg patot,,aku dgr mlm ni kome akan digempur ! digempur oleh MB'ian amat garang dan ganassssehhhh.....
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: rafi on October 17, 2011, 08:35:09 PM
Wahai org2 Alor gajah.......!! bersiap sedia la kome...pasang la apa2 perisai yg patot,,aku dgr mlm ni kome akan digempur ! digempur oleh MB'ian amat garang dan ganassssehhhh.....

hahaha jomm kita kasi GEMPUR!!!!
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 17, 2011, 09:05:50 PM
WAH!!!..tatotnya.... :o
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 17, 2011, 09:06:37 PM
Kebabooo....
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 18, 2011, 04:54:20 PM
akhirnya sampai gak....tp....mana ikan yg di janjikan?.... :'(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 18, 2011, 04:56:20 PM
Kebabooo....
wallaweh....malek dah main bom pulak!!!! jgn2 si malek ni le yg kasi bom sama ikan tu x ?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: rafi on October 19, 2011, 12:33:09 AM
Terima kasih kepada semua MB'ian di Alor Gajah yang menyambut kami di Restoran Naiman ...

(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0002.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0003.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0004.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0005.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0006.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0007.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0008.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0009.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0010.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0011.jpg)
(http://www.melakabikers.com/picture/naiman-alor-gajah/0012.jpg)
















Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 19, 2011, 01:22:38 AM
tbaik... 8) 8) 8)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 19, 2011, 12:27:28 PM
Lek,,ini kawasan sapaa,,?gua x tau  maaa..tapi itu hari gua masuk itu kedai sudah langgar la... x boleh elak,,langgar lecak maaa.....
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 19, 2011, 12:32:30 PM
tak salah gua ini kawasan ah riff punya.. ;D
itu org manyak bahaya woo...
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 19, 2011, 02:35:21 PM
wa alor gajah org panggil wa abg long, nnti wa sekeh baru tau :) :) :)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 19, 2011, 02:57:42 PM
haha,malek lu dgr x itu semboyan sudah bunyi....jgn main gedah je...
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 19, 2011, 05:38:20 PM
wa...ah long sudah sound sama gua plak.... :o
mana mau menyorok ni... ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 19, 2011, 06:49:00 PM
wa alor gajah org panggil wa abg long, nnti wa sekeh baru tau :) :) :)

Taiko sedap dengar sikit.... Garang ohh~~  8) 8)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 19, 2011, 10:45:48 PM
wooo.. kira ni la abg long gajah, ok skrg br wa tau, kita kena bg see halaou la pada abg long gajah..
 halaou abg long gajah.. lpas ni klau kita smua masuk lu punya kawasan kasi tutup la lu punya lecak2 lu punya kawasan,
shark sudah bising ma... lu xda dgr ka... ayoo, kasi cun laa ok.. kita sama2 naik ma... chau..
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 20, 2011, 08:11:56 AM
itu org wa sudah sound, byk tu kepala keras, wa ingat wa abg long dia takut, tap dia lagi besar bapak along, hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 20, 2011, 04:15:34 PM
Dahsyat betol geng MB nie.. ramai taiko besar rupe nye.. Hihihiihiiiiii.....   takot lee..    ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 21, 2011, 12:22:41 PM
 8) 8) 8)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 24, 2011, 08:13:54 PM
Salam semua, tts naiman kini berpindah ke kedai tomyam berhadapan dgn Jab Bomba Alor Gajah. klau dri pekan alor gajah spai kat Naiman Tomyam belok kanan  ke Masjid Tanah, 100m dri lampu isyarat, harap maklum
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: Ai-MLK on October 25, 2011, 08:08:46 AM
baik abg kawasan.. hihihhhiiiiiii.....   ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: asraf on October 25, 2011, 09:36:23 AM
Salam semua, tts naiman kini berpindah ke kedai tomyam berhadapan dgn Jab Bomba Alor Gajah. klau dri pekan alor gajah spai kat Naiman Tomyam belok kanan  ke Masjid Tanah, 100m dri lampu isyarat, harap maklum

air minum kat kdai naiman dah tak bestke??
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 25, 2011, 08:20:45 PM
Salam semua, harap maklum berlaku satu kejadian dimana Cik Mat CBr di marahi oleh taukeh kedai tu, oleh tu saya, pian versy, bilal karim ,cik mat dan yg lain akan boikot sehingga taukeh kedai tu minta maaf, so tts dipindah  ke kedai tom yam yg berhadapan balai bomba Alor Gajah, di depan pej pos dan di taman demensi. Klau nak tts call saya atau pian atau cik mat supaya tahu dimana lokasi tts(stiap isnin,rabu dan jumaat).
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 25, 2011, 10:04:29 PM
aik??..taiko besau ada pun berani tokey kedai tu marah... :(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 26, 2011, 12:19:05 AM
Ohh...  Support Cik Mat habis habis...!!!
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 26, 2011, 09:14:22 AM
wa mlm tu xada, cik mad dan zulfadli(boy) yg ada kat situ, cik mad panggil pekerja suruh kira, harga rm7.50, cik mad cakap minum 2 gelas air takkan sampai rm7.50, so taukeh tu pun sound lain kali nak bayar dtg kat kaunter, lepas tu dia bising2, hampeh punya taukeh, mentang2 bizz maju, ptuih.
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: CaptRahman on October 26, 2011, 09:58:37 AM
wa mlm tu xada, cik mad dan zulfadli(boy) yg ada kat situ, cik mad panggil pekerja suruh kira, harga rm7.50, cik mad cakap minum 2 gelas air takkan sampai rm7.50, so taukeh tu pun sound lain kali nak bayar dtg kat kaunter, lepas tu dia bising2, hampeh punya taukeh, mentang2 bizz maju, ptuih.
Tak kan harga air ikut cc motor kot.. ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: pojie on October 26, 2011, 11:38:24 AM
wa mlm tu xada, cik mad dan zulfadli(boy) yg ada kat situ, cik mad panggil pekerja suruh kira, harga rm7.50, cik mad cakap minum 2 gelas air takkan sampai rm7.50, so taukeh tu pun sound lain kali nak bayar dtg kat kaunter, lepas tu dia bising2, hampeh punya taukeh, mentang2 bizz maju, ptuih.
melampau nau air 2 gelas 7.50... kadi tu restoran 3 bintang ke apa???? nak kaya byk pun agak2 le...
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: erieyus on October 26, 2011, 06:40:55 PM
 wa mlm tu xada, cik mad dan zulfadli(boy) yg ada kat situ, cik mad panggil pekerja suruh kira, harga rm7.50, cik mad cakap minum 2 gelas air takkan sampai rm7.50, so taukeh tu pun sound lain kali nak bayar dtg kat kaunter, lepas tu dia bising2, hampeh punya taukeh, mentang2 bizz maju, ptuih.
[/quote]
melampau nau air 2 gelas 7.50... kadi tu restoran 3 bintang ke apa???? nak kaya byk pun agak2 le...

[/quote]
kah kah kah....ini x lain aku tau beno knpe..tuan kedai tu jeles korang datang dgn moto beso...tu msti x sabo nak beli moto la tu,,,,,tu psl la kasi sembelih hrga.....huhu
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 26, 2011, 07:54:03 PM
utk info,taukeh yg terlampau tu perempuan, so malu le gaduh dgn dia, merah padam muka cik mad kena sound, kesian cik mad, hahaha
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 26, 2011, 08:02:00 PM
Info u tak kasi habis skali gus.... Kasi sikit sikit update slowly macam drama berepisode  ;D ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on October 26, 2011, 08:44:04 PM
kasi suspen sikit :) :) :)
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 26, 2011, 09:01:06 PM
so,abg2 kawasan lain,mcmna?..nak kasi sengat tak ngan itu kedai... ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: hazri_musri on October 26, 2011, 09:42:25 PM
malek mane malek? kasi setel ni kes sebelum dragon rembat itu kedai... hihi~
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: joe ghaus on October 27, 2011, 02:49:49 AM
sssssssshhhhhhhhh,,,,,,
ssssssssshhhhhhhh,,,,,,
 :D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: hazri_musri on October 27, 2011, 05:49:28 AM
sssssssshhhhhhhhh,,,,,,
ssssssssshhhhhhhh,,,,,,
 :D

ni ape kes?? :-\
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: syafinaz ryder on October 27, 2011, 09:34:26 AM
ban itu kedaiii!
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: izad mlk on October 27, 2011, 10:22:54 AM
setuju.....lgpun,bkn nya sedap masakkan dia... :(
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: MFBI 3 on October 28, 2011, 09:21:15 AM
utk info,taukeh yg terlampau tu perempuan, so malu le gaduh dgn dia, merah padam muka cik mad kena sound, kesian cik mad, hahaha

bukan masalah mau gaduh bro..tapi kene tegur la..sikap tak mesra pelanggan dia tu..nak harap dia sedar mmg susah la..maklum la biz tengah kencang.........seorang peniaga yang baik takkan mencemuh pelangannya walaupun beli sekecik2 barang dan banyakkan bersedekah.....

sekadar dua sen aje..hehehe

p.s.... tak pernah berkesempatan nak join tt di alor gajah lagi..hehehe
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: arswadvers on October 28, 2011, 06:34:16 PM
Kite bako je kdai tu.. Mcm mane?
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: DJLio-250R on October 28, 2011, 08:39:29 PM
Kite bako je kdai tu.. Mcm mane?

Wah dah ganas ni....
Kan Deepavali baru je lepas, cari mana kedai ada mercun stock lebih.. Ambik yang sound power macam paip yoshimura punya kasi letup kdai tu lagi senang..... Haha 8) 8)

Ikan duyung di tmn dimensi u orang dah berminggu-minggu tak visit ni... Entah dah habis holiday ke tak... :-\ :-\
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: pojie on October 31, 2011, 04:12:29 PM
jangam ma,itu tempat sama2 naik ma,nanti dragon turun lagi susah ma ini tempat ;D
Title: Re: Tts setiap malam di Naiman Tom Yam, Alor Gajah
Post by: ariffversys on November 02, 2011, 12:27:46 AM
tts alor gajah digantikan dgn tts belakang kapal malam ni 2/11/11 kul 10mlm, ada member dri Jugra Bikers ingin kenal2 dgn Melaka Bikers, harap2 dpt hadirkan diri.
Jumlah User Yang Telah Visit