Melaka Bikers - It's not what you ride, it's that YOU ride!

Jual & Beli / Buy & Sale => Barangan Penunggang Untuk Dijual => Topic started by: ariffversys on April 05, 2011, 09:38:41 PM

Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Title: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ariffversys on April 05, 2011, 09:38:41 PM
baru tiga bulan, jarang pakai, size L, harga beli rm280. nak let go rm180, berminat contact saya ariffwuq4607: 0173619809.
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: Lemax on April 06, 2011, 03:52:25 AM
Pic plz..
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: eddie on April 06, 2011, 08:29:12 AM
letak la gamabr nanti senang slod hehheheh  :D
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: aLdY DuA on April 06, 2011, 11:56:49 AM
betul2 ;)
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: rashidzx11 on April 10, 2011, 11:20:11 PM
akupun tgh cari jacket ni ...
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: eddie on April 11, 2011, 12:52:56 PM
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: rashidzx11 on April 11, 2011, 09:20:48 PM
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D

jala ikan pun tak sangkut ... sekali tgk dah lubang laaa ..

errr ... errr sorry tuan tanah ...

cccaaaabbbuuuttt ..
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ARREF on May 05, 2011, 11:06:56 AM
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: Lemax on May 06, 2011, 04:30:33 AM
kau punya jaket boleh pakai la...pakai buat jala ikan kat parit hehheheh  ;D

jala ikan pun tak sangkut ... sekali tgk dah lubang laaa ..

errr ... errr sorry tuan tanah ...

cccaaaabbbuuuttt ..
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..

lambattt.. dah slod, buyer dah buat salut nangka.  ;D

baru tiga bulan, jarang pakai, size L, harga beli rm280. nak let go rm180, berminat contact saya ariffwuq4607: 0173619809.
Nak jugak tgk pic nye..
hihi..

Pic plz En. Ariff.. En. Arref mintak gambar tu (item ada lagi ka?.. dah sebulan dahh  ??? ???)
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ariffversys on May 06, 2011, 04:38:52 PM
ok, sabar2 tuan2semua, teman tgh sibuk, gambar pun belum ambik utk download, ::) ::) ::)
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: eddie on May 06, 2011, 08:57:56 PM
peehhh sampai sebulan nak ambil gambar.... nie mesti siap photochop....  ;D
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ariffversys on May 08, 2011, 12:16:06 AM
minta ampun minta maaf xdpt nak dload gambar, size besar
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ariffversys on May 08, 2011, 08:45:44 PM
tuan2 kalau ke alor gajah singgah lah di restoran NNr belakang Agro Bank, jaket aphine star(size L) ada di situ(8pagi-5ptg) jumpa dgn isteri saya rodiah. kalau jadi bayar Rm180(cash /no utang) kpd isteri saya. hehe.
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: rashidzx11 on May 08, 2011, 11:20:57 PM
minta ampun minta maaf xdpt nak dload gambar, size besar

kecik kan ....
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: N.M. HILMI on May 09, 2011, 03:14:17 AM
jacket alphin ade size XXL x???? :P
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: ariffversys on May 09, 2011, 08:30:42 PM
ada kut, saya beli kat Wilhin Motor,Balakong
Title: Re: Jaket alphine star utk di jual
Post by: WANSHAHGT128 on May 01, 2012, 11:12:42 AM
takde gambau ke
Jumlah User Yang Telah Visit