Melaka Bikers - It's not what you ride, it's that YOU ride!

Jual & Beli / Buy & Sale => Motorsikal Untuk Dijual => Topic started by: zaidier6 on June 18, 2012, 01:17:22 PM

Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Title: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: zaidier6 on June 18, 2012, 01:17:22 PM
 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca melakabikers. Saya ada sebuah moto jenama kawasaki er6-f bewarna putih dan flat pendaftaran WTT XXXX (tahun 2010). Moto tiptop, Harga buka RM 28K tanpa insuran. Saya juga akan gantikan tayar belakang dgn tayar baru michelin pilot road3 (belum pasang kat Ah chai). Tayar depan 70% baik (michelin road 3). Boleh call saya untuk keterangan lanjut.. 0162156612 (cikgu) :-\ ;D ;D ;D ;D
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: N.M. HILMI on June 18, 2012, 03:18:51 PM
aik bang..nk brsara ke nk upgrade ni.. hehehee
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: erieyus on June 18, 2012, 03:29:14 PM
upgred tuh.....
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: gloveadidas on June 18, 2012, 05:01:41 PM
salam cikgu, nak upgrade coz dapat backdate sbpa hari tu ek.
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: yusri on June 18, 2012, 07:56:19 PM
aik bang..nk brsara ke nk upgrade ni.. hehehee
dgr nak pakai rabbit jgk......
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: N.M. HILMI on June 19, 2012, 12:44:40 AM
aik bang..nk brsara ke nk upgrade ni.. hehehee
dgr nak pakai rabbit jgk......
huhuhuu... hrga mnarik ni... haha.. tp buat masa skrng mampu melihat je lh duluu...
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya... ku lepaskan jua???
Post by: zaidier6 on June 19, 2012, 02:55:13 PM
Saya belum pasti nak upgrade atau bersara.... tapi kalau rabbit... rasanya tak mampu dengan saya... hee...hee.. Nak kumpul duit dulu untuk downpayment moto lain (kalau jadi... kena bakarrr)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg) (http://www.shareimage.org)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg) (http://www.shareimage.org)
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: yusri on June 19, 2012, 07:53:31 PM
Best kalau dpt mgejar impian.... Kankankan.....
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya... ku lepaskan jua???
Post by: zed_61 on June 19, 2012, 07:59:04 PM
Saya belum pasti nak upgrade atau bersara.... tapi kalau rabbit... rasanya tak mampu dengan saya... hee...hee.. Nak kumpul duit dulu untuk downpayment moto lain (kalau jadi... kena bakarrr)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg) (http://www.shareimage.org)

(http://www.shareimage.org/images/ns0tdo1sxbuo6ekui45.jpg) (http://www.shareimage.org)

Gambau dari sisi & belakang xde ke ...... sdng mencari er6n/f ........
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: zaidier6 on June 19, 2012, 11:51:55 PM
ha.. ni dia...gambiran seterusnya.. Tapi braket box tu akan ditukar kepada set yang asal... Tayar belum pasang lgi khas dipasang untuk owner baru. Moto dijaga dengan rapi serta kasih sayang...hee...hee..Apa pun call saya untuk diadakan arrangement supaya anda dapat menilainya sendiri... Harga Tayar michelin baru pilot road 3 RM 6XX (belakang). siapa cepat dia dapat....

(http://i917.photobucket.com/albums/ad11/zaidi_photo/postgambar.jpg)

(http://i917.photobucket.com/albums/ad11/zaidi_photo/_MG_4187.jpg)
Title: Re: MOTO ER6-F UNTUK DILEPASKAN ... kerananya...???
Post by: erieyus on June 20, 2012, 06:56:55 AM
terbaekkkk cikgu......cikgu suka main bola ,hari2 cikgu main bola..
Jumlah User Yang Telah Visit