Melaka Bikers - It's not what you ride, it's that YOU ride!

Zon Bahasa Melayu => Sembang-Sembang Kedai Kopi => Topic started by: danish on July 02, 2012, 05:19:10 PM

Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Title: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: danish on July 02, 2012, 05:19:10 PM
salam..
ada xgeng2 MB yang dari Melaka, exit Nilai dengan menaiki ER6N kuning secara individu jam 9am 29hb yang lalu...bukan apa tgk no plat Melaka...stiker xperasan plak...hik2..nak berkawan.tq
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: faizal kapal on July 14, 2012, 07:34:55 AM
er6n kuning kat melaka bikers ada 3 kot...mel, apai ngan sorg lagi lupa nama nya keje kat hospital..tapi kalo nilai xtau plak sape
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: CaptRahman on July 14, 2012, 09:50:03 AM
maybrandedstuff...apai yg keja hospital...toyol dah nak jual pun...
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: danish on July 15, 2012, 10:02:00 PM
iya..xapalah...terima kasih atas info yang diberikan.saya nie masih belum berpeluag nak duduk semeja or ride bersama2 geng MB.sibuk ngan kejaya.apapun2..tqvm.
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: N.M. HILMI on August 15, 2012, 11:05:15 PM
klau sy nk brsaingan pn lampu blkang diorg pn skali imbas je nmpk lps tu da x nmpk2. hahaha  ;D :D
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: danish on November 16, 2012, 08:01:14 PM
WXE 211 er6n kuning...sapa punya?
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: CaptRahman on November 16, 2012, 08:05:21 PM
WXE 211 er6n kuning...sapa punya?
Apai kot..dia duduk Senawang, kerja kat Hospital Melaka..ister kerja KL...
Title: Re: nak bersaing tapi xkesampaian
Post by: danish on November 21, 2012, 11:21:57 AM
saya selalu berulang alik dari masjid tanah ke kl...tu sal kadang2 jupe moto besar tapi xtau sapa punya.
Jumlah User Yang Telah Visit