Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - apokalips

Pages: [1] 2
1
:o :) :D
Perantau juga melapor utk meramai Mbian
Ini otai gak ni..hehehe

2
Salam,

ada kawan nak joint ni:
1. Abu Bakar - Miggelli 250 MCG2904
2. Zainuddin - ZX6R MCF5443
tambah otai sorang ni lgi  ;D
3. Apokalik -  Versy WXN8549

Lan,

Tenkiu sbb add nama sy...nama sy dah ada kat atas nuuu...

3
Salam, tuan sy org lama yg baru msok nama bole ke?
Versys WXN 8549

4
Rides / Re: jemputan ke majlis perkhawinan ku...
« on: May 07, 2012, 10:40:38 AM »
Selamat Pengatin Baru Tuan Presiden....Sori lah aku xdpt join, same day different place aku ada keje kawin gak...anyway semoga dirahmati dan diberkati Allah sentiasa...Aminnn

5
Salam,

Saya rasa semua logo ada keistimewaan tersendiri, kalau bole saya nak vote semua sbb semua pun best....cuma saya nak tanya utk logo 1 - ok x lambang bulan & bintang dijadikan tayar belakang, kalau lambang tu berada dibhg atas (x pastilah atas mana)....bkn apa takot pulak timbul isu 'kesensitifan' sesetengah org....(kalau keterlaluan statement ni mohon maaf...)

Just my 2cents

6
Ban Zen Motors Sdn Bhd / Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« on: May 15, 2011, 11:54:03 AM »
tunggu la bila tak ada org.. nanti dpt la sms or call...... mentang2 la dah x ada hutang.. terus akun buat diam aje... x apa nanti aku buka kedai moto sendiri... tau la dia hehehheh ;D
Hmmmm...bukak kedai sendiri...kat mana aku penah dengau ni.... :P

7
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Mari Berpantun ...
« on: May 15, 2011, 11:28:49 AM »
Harga gula makin mahal,
Murah lagi harga kentang,
Nak TTS apa ada hal,
Rabu K5 9.30 mlm jgn lupe plak dtg.

hara gula dah naik mahal
harga kuih pun kena naik
kalau TTS rabu depan no hal
aku tunggu sampai engko balik

Priiitttttttt........faul! kad kuning......'Kena naik' mana ada kena dgn 'engko balik' ini bkn pantun, ini syair le Acid.... ;D

8
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Mari Berpantun ...
« on: May 15, 2011, 11:26:03 AM »
jalan2 tepi jalan tetiba jumpa banyak kotak
APO apsal siggy ko keluar katak ... :D
Motor aku mana kau letak,
Katak, kotak mmg senonim dgn bdk botak.. ;D

9
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam Perkenalan
« on: May 13, 2011, 02:42:07 PM »
Selamat datang

10
Selamat Dtg Bro...

11
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Mari Berpantun ...
« on: May 13, 2011, 02:39:03 PM »
Wei, kemain korang,
kutuk aku sorg2,
Kepala botak bukan pincang,
Cuma xbole nak buat tokcang.... ;D

beli moto punyalah susah
buat loan kat kedai depan 
kalau tak ngutuk ko tak sah
cait .. porraaahh .. jom TTS rabu depan  ;)

Harga gula makin mahal,
Murah lagi harga kentang,
Nak TTS apa ada hal,
Rabu K5 9.30 mlm jgn lupe plak dtg.

12
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: Mari Berpantun ...
« on: May 11, 2011, 03:37:32 PM »
Wei, kemain korang,
kutuk aku sorg2,
Kepala botak bukan pincang,
Cuma xbole nak buat tokcang.... ;D

13
Salam Perkenalan/Introduction / Re: SALAM SEJAHTERA
« on: May 11, 2011, 03:26:10 PM »

14
Salam Perkenalan/Introduction / Re: SALAM SEJAHTERA
« on: May 10, 2011, 07:43:43 AM »
Tenkiu guys...seronok jumpe korang masa kat PD...terubat rindu dihati...

Ston : Lama xdgr kabo ye...suboh senin bunyi gak, tapi bak kata Eddie...bunyi mesin jahit je lah...mesin jahit pun mesih jahit lah...janji rock... ;D

15
Salam Perkenalan/Introduction / Re: Salam
« on: May 09, 2011, 06:16:21 PM »
;) hi orang melaka  ::)
Eh, men salam cam gitu je ek... ;D

Pages: [1] 2
Jumlah User Yang Telah Visit