Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - zux6r

Pages: [1]
1
Motorsikal Untuk Dijual / Re: ZX6R-08 For Sale
« on: June 11, 2012, 11:19:18 PM »
cantik harge tu,,,klu nego skit ag leh kuar tu,,,knl sgt owner nh  ;)

2
Dari Pihak Pengurusan / Re: Moderators Baru 2012
« on: June 06, 2012, 05:44:43 AM »
congtrat to new b moderator  :)

3
Berita/News / Re: Kemalangan Maut Adik-Beradik
« on: June 06, 2012, 05:39:36 AM »
Salam takziah buat keluarga mangsa sabar dan tabah menghadapi ujian ini....Alfathihah... :'(

4
alhamdulilah tahniah pada yg terlibat,,,bro jebat good jobs deh,,,moga Allah bless u ag,,  ;)

5
salam hilmi,,,

leh updatekan nama sy,,,,zul zx6r join skli leh,,tq

6
Berita/News / Re: ASP IRWAN - KLUANG BIKERS KEMBALI KERAHMATULLAH
« on: October 06, 2011, 04:49:52 AM »
Al fatehah :'(

7
Rides / Re: ride gp 23/10/11 bsama kawasaki
« on: September 26, 2011, 08:38:31 AM »
assalamualaikum...

sy nak stu seat boss,,,duit bayar masa nnk ride bole ke

xbleh bro, duit nak bankin pade kawasaki scepat yg mungkin, takut penuh... Limit 300 biji..
ok tq arswad

8
Rides / Re: ride gp 23/10/11 bsama kawasaki
« on: September 23, 2011, 12:15:25 AM »
assalamualaikum...

sy nak stu seat boss,,,duit bayar masa nnk ride bole ke

9
okie dear rafi,,,on the dot,,,tq
;D muka ganaz..xp sayang...takut bini..hahaha
sy rase die bukan takut bini la bro, sy rase bini die x takut die...
he2,,,hentam saje la labu,,,,wua pun mcm bro jebat nt,,,kih2
salam bikerz ,,,,

maaf pd semua xpat nk join ride ni,,,moto x siap ag,,,sorry bebyk bro,,,next ride k,,assalamualaikum

10
okie dear rafi,,,on the dot,,,tq
;D muka ganaz..xp sayang...takut bini..hahaha
sy rase die bukan takut bini la bro, sy rase bini die x takut die...
he2,,,hentam saje la labu,,,,wua pun mcm bro jebat nt,,,kih2

11
okie dear rafi,,,on the dot,,,tq

12
salam bro melaka,,,

mcm nk join je nih,,,,maybe smpai grik je kot atau tgk la nt,,,hu2 ??? ;)

13
ijan aku dah da kat melaka from 27th may ni,,,,ok kot ride gan media tu,,,

14
salam 1malaysia,,,,insyallah sy join,,,lama x ride gan bro2 di melaka,,,,he2

15
Salam Perkenalan/Introduction / salam perkenalan
« on: May 26, 2011, 08:50:32 AM »
assalamualaikum tuan2 dan cik2 di melaka,

sy zulkifli asal dari melaka keje pula diluar melaka ingin berkenalan dan riding bersama-sama dgn kwn2 dari melaka,,,sekiranya ada kelapangan,,,,sy masih baru ag dlm sportriding nih ,,,ok salam perkenalan untuk semua,,,,assalamualaikum,,,,

Pages: [1]
Jumlah User Yang Telah Visit