Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - erieyus

Pages: [1] 2 3 ... 160
1
Perjumpaan/TTs / Re: Majlis Ramah Mesra & BBQ bersama Melaka Bikers
« on: January 18, 2013, 12:32:30 AM »
kambing golekk? emmmbekkkkkkkk.....haha,,poyo bunyi kambing !

2
Perjumpaan/TTs / Re: Jamuan Makan Santai Hari Jadi Rafi - 18/01/2013
« on: January 18, 2013, 12:27:41 AM »
Dengan keizinan Allah..join.

3
Rides / Re: KONVOI BERMOTOSIKAL 1 MELAKA ( 1 JANUARI 2013 )
« on: December 31, 2012, 11:54:34 AM »
Salam....tumpang sikit ye.... jarak sebenar konvoi esok adalah 427km meliputi 28 DUN dalam negeri Melaka.Konvoi dianjurkan kerajaan negeri melalui unit promosi pelancongan negeri..

ye betol...aku setuju juga dengan 427km ni rasanye motor kita patut dgn rm 100/minyak..tapi...
xperlu la nak berbalah/bertekak/ataupun ada rasa x puas hati,kita ni menumpang konvoi org..kalu rasa/fikir x nak join konvoi/ride x perlu join,,duduk je rumah diam2..jgn la dok pengaruh org lain yg nak join konvoi ni..selalu sgt, bila ada konvoi besar mcm ni,,ada peruntukan minyak baru la bersungguh2,,,tapi bila xde,,,dok hentam penganjur..
memang la ketebalan dompet kita x sama semua org,,ada yg terlalu tebal.ada yg setakat tebal je,ada lak yg nipis..tapi kita semua ada motor berkuasa besar yg d/p nye 20k,30k,mau pun 40k..! apakah pandangan org lain yg xde motor bila tau Melaka Bikers motor besar tarik diri bila x dpt peruntukan minyak yg diminta...? mungkin org akan tertanya kita pakai motor besar ni xde duit ke nak isi minyak? mungkin la akan jd presepsi..xkisah la agenda politik ke hape ke...kita ni jiwa ride,,kita buatla hal kita..ride tetap ride..mana org yg nak bwk nama Melaka Bikers supaya dikenali seluruh pelusok tanahair maupun antarabangsa...KITA LAH..

aku x berniat nak menyakitkan hati sape2..sekadar pandangan kosong.
aku juga berdompet terlalu/amat nipis sekali.huhu
Salam Biker.

4
nak...

5
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... 4 perkataan plaaak...
« on: November 04, 2012, 07:00:02 PM »
dipasaran gelap jual murah

6
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: November 04, 2012, 06:57:26 PM »
terlebih lorat,menyampah

7
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... 4 perkataan plaaak...
« on: November 03, 2012, 08:17:59 AM »
bila haus boleh minum

8
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: November 03, 2012, 08:16:40 AM »
hitam bukan coklat

9
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: November 02, 2012, 06:09:11 PM »
Go bahasa asing

10
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... 4 perkataan plaaak...
« on: November 02, 2012, 06:06:33 PM »
wali band dari Indon

11
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... sekarang..
« on: November 02, 2012, 06:05:17 PM »
hahahahaha,....rahsieeeeeee :-X

12
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang.. 3 perkataan sahaja...
« on: November 02, 2012, 02:25:14 PM »
RM1000.00 tinggal duapohengget

13
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Re: jom sembang... 4 perkataan plaaak...
« on: November 02, 2012, 02:23:01 PM »
boleh ikut jalan tepi

14
Rides / Re: Ride SAM - 6 Nov 2012
« on: November 02, 2012, 02:12:45 PM »
"pakcik,dah lama ke pakcik pakai kaki palsu ni..?"

" dah lama nak,,,,dan dah jauh pakcik jalan.. tapi kena ingat,,jalan mesti ke depan ,bukan ke belakang.."

15
Perjumpaan/TTs / Re: TTS 2nd November @ Sungai Rambai - Makan FREE!
« on: November 02, 2012, 01:58:51 PM »
terus pi j.b inspection mlm ni,sok pg terus flag off sbb ada yg x sabau dok mengira hari !!

Pages: [1] 2 3 ... 160
Jumlah User Yang Telah Visit