Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - maizan

Pages: [1]
1
kisah perjalanan dgn mb..akhirnya.....ini lah yg paling best..

Terima Kasih Wan, Harap-harap lepas ni ramailah yang sudi berkongsi cerita mereka dengan lebih panjang lagi...:)

2
Voted as the best ever intro! Welcome to the club!

WOW! terharu sungguh rasanya...Terima kasih bro Admin. I SUPPORT U!

3
Slmt dtg ke MB....

Terima kasih bro Yusri...

4
Tbaik... Tharu n sronok bile bace bro punye cite,, pape pun welcome bro... Minat moto kite same bro,, klau bajet xde versys pun bleh la... Hehe...

Terima Kasih Bro...Insyaallah one bolehlah kita Ride sama-sama...

5
Camtu lah..kasi gempak sikit dalam Forum dengan intro yang terbaekk..

Terima kasih CaptRahman...Itulah luahan hati saya semasa buat intro tu...teringat lagi waktu CaptRahman berbual-bual dengan geng MelakaBikers....:)

6
Bro Helmi...Tq for the support. Cuma introduction biasa jer...:)

7
Thank you bro erieyus,lemax,deanize3097...I love you comment. :D

8
Salam Semua,

Saya ingin berkongsi dengan rakan-rakan semua. Kepada yang berminat dengan Custom  t-shirt SBK ini bolehlah hantar kepada email yang tertulis disitu. Hanya 50 helai sahaja. Tawaran ini di buka sehingga hari Jumaat 20 Julai 2012.

Terima kasih
Maizan

P/S : minta maaf yer bro admin...baru lesen L dan memandai nak berjual beli pulak...teruklah saya ni...

9
Assalamualaikum kepada warga Melaka Bikers,

Apa khabar semua?. Di harapkan semuanya sihat sejahtera dan bergembira bersama keluarga tercinta. Terlebih dahulu nama saya Maizan Bin Mahat. Umur 36 tahun. Bertugas di MMU melaka(kawan baik Eddie) sebagai graphic designer. Buat masa ni belum ada moto besor lagi..yang ada scooter jer...Alhamdulillah...dari takder langsung...hehehe. Jiwa memang jiwa motor sebab pergi kemana-mana pun naik motor jer. Cita-cita nak pakai BMWK1300R. sebab taklah bongkok sangat kalau naik kuda tu. Lagi pun saya suka touring dan long distance. Tapi kalau ada duit banyak pakai BMW 1600GT...lagi best.

Bila ada kelapangan saya selalu visit web ni...tapi as a guest. Sebelum ni saya pernah join dengan group ni waktu di "perhimpunan kelb motor dan kereta negeri melaka" Waktu tu saya bawa scooter putih. Yang paling menarik sekali Banner "MELAKA BIKERS" di gantung pada motor saya...Ramailah juga yang saya jumpa di sana...antaranya Captain, Wak rafi, Eddie, dan ramai lagilah...semuanya baik-baik belaka dan tidak sombong. Mana taknya  waktu event tu saya diajak register nama untuk dapat baju tee free dibawah team mereka walaupun belum join the club. Selepas dapat baju mereka semua kami semua duduk bersembang antara satu sama lain sambil  minum air mineral. Wak Rafi pula mempromosikan T-shirt dan sticker...cantik design sticker tu. I Like it.! ;)

Dan last yang saya jumpa dengan team ni di Masjid Tanah kat Petronas. Waktu tu mereka sedang menunggu...penuhhh motor kat situ...dahsyatttt!

Oklah setakat ni jer intro yang dapat saya share.

Sekian Terima Kasih

Maizan Mahat
Elegan Putih (MCE 3122)

Pages: [1]
Jumlah User Yang Telah Visit