Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Topics - Kawanzz

Pages: [1]
1
Rides / jemputan kenduri kahwin adik saya 31.3.2013
« on: March 28, 2013, 09:11:09 AM »
Assalamulalaikum dan selamat sejahtera kepada semua sahabat2 MB...dengan rasa rendah diri sy ingin menjemput sahabat2 semua ke majlis kenduri kahwin adik saya pada :

TARIKH : 31.3.2013 (AHAD)
ALAMAT : 6114-1 JALAN BUKIT SAGA BUKIT BERUANG, 75450 MELAKA

rumah saya berdekatan dengan rumah Hamzah Joe...sama jalan masa kita eskot majlis beliau malam tu...kalo tak ingat boleh rv di Melaka mall nanti calling2 sy dtg jemput  ;D kehadiran sahabat2 sekalian akan memeriahkan lagi majlis tersebut...terima kasih... No Tel saya : 0126090012-wan

2
Report / Pictures / Ride Pengantin Anak Bro Zul - 27 Jan 2013
« on: January 30, 2013, 01:34:23 PM »
Sedikit gambiiiirrr untuk kengkawan.. ;D ;D ;D

3
Berita/News / Bantu mengesan motor hilang
« on: May 04, 2012, 08:35:51 AM »
As Salam....sy terima berita ni dari furom ninja250rmalaysia.com untuk membantu sahabat bikers kita ni yang kehilangan motor dia...
 
Sila maklumkan pada rakan- rakan bikers , Ninja250r plate no WRP 6982 warna biru...
telah di curi baru jap tadi di area Melawati di parking office Zahid....
mintak maklum kan pada rakan BB, Whatapps or FB dgn segera....
 
Kalu ada ternampak sila hubungi
 Zahid 0123352141



ni msj dr owner.............

Z@H!D
Marshall

RE: Ninja Zahid kena Curi
thanx guys..
harap sahabat2 semua doakan dpt jumpa balik..

moto ada stiker "Marshal" dkt depan.
moto biru kalau xsialp hanya mato mat duan dan moto aku jer yg ada stiker tue..
 
 






4
Sembang-Sembang Kedai Kopi / Semoga jadi pengajaran untuk kita..
« on: March 29, 2012, 05:58:00 PM »
Alhamdulillah...laju mana pon lari tp yg wajib pasti tak tinggal...semoga jadi iktibar untuk kita semua.. ;)

5
Salam Perkenalan/Introduction / tayar baru tumpang golek...
« on: November 14, 2011, 05:20:38 PM »
Assalamualaikum n salam sejahtera kepada semua ahli forum Melaka Bikers..tayar baru tumpang golek boleh??hehehehe...pada otai2 n sume ahli forum harap kita dapat jalinkan persahabatan bersama..biasa dok berforum di forum ninija250rmalaysia..so ader sorg ahli forum tu jugak yg rekemen join forum ni...tak tau la pulak ada forum melaka bikers ni..pasni senangla nak join aktiviti dengan otai2 n ahli forum semua...sy tggal di bukit beruang..weekend biasa balik ke perak pasal wife n anak dekat sana..pe2 rojer la yek.. :D

Pages: [1]
Jumlah User Yang Telah Visit