Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Messages - wancb4

Pages: [1] 2 3 ... 7
1
Perjumpaan/TTs / Re: Ducati Come To You (16.11.2012- Jumaat)
« on: November 15, 2012, 08:00:07 AM »
wancb -xl

2
Aku join Irwan-wancb

3
Motorsikal Untuk Dijual / Re: ZX6R-08 For Sale
« on: May 25, 2012, 09:07:09 AM »
owner tauke sbm ni tak kisah nak jual, banyak moto kat belakang kedai die lagi ni hehehe

4
Rides / Re: jemputan ke majlis perkhawinan ku...
« on: May 05, 2012, 08:39:44 PM »
Selamat pengantin baru..tahniah insyallah join nanti
 

5
Rides / Re: Ride - Terengganu Bike Week 30th March 2012
« on: March 22, 2012, 04:53:32 PM »
Insyallah join kalau free

6
Motorsikal Dikehendaki / Re: cari shadow 600 or vn 800
« on: January 31, 2012, 07:12:24 PM »
Ada sebijik shadow thn 2000 member nak jual rm19k boleh kontek saya 0196517217 ,moto masih cantik baru pakai setahun nak upgred kawa er6

7
Rides / Re: Ride Nasi Minyak: Majlis Perkahwinan Adik Bongsu Bro Popeye
« on: December 23, 2011, 07:54:32 PM »
insyallah join

8
SBM Melaka Sdn Bhd / Re: RSV Mille Factory FS
« on: November 21, 2011, 08:17:26 PM »
hujan lak kat sini,mungkin tak dapat join,nak upgred je kau ni sinchan,memang jadi tokei skrang,tnggu dulu kot nak upgred ,pakai je yg ada

9
SBM Melaka Sdn Bhd / Re: VFR800 2008 FS
« on: November 21, 2011, 10:31:42 AM »
model thn bila ni,kalau loan berapa d/p?monthly ....?

10
SBM Melaka Sdn Bhd / Re: RSV Mille Factory FS
« on: November 21, 2011, 10:28:42 AM »
rsv ni moto idaman ;) , memang kuat power dia

11
buat la report polis ,tak yah susah susah nak cari ,nanti jadi hal lain lak

12
Kawasaki Bikes / Re: Kawasaki Versys 1000 2012
« on: November 10, 2011, 08:57:25 PM »
bro,dia pakai enjin z1000 la,tapi detune sikit,rege  cam z1000sx

13
Berita/News / Re: A big lost to all MotoGP fan
« on: October 24, 2011, 07:41:56 PM »
tragic acc live in sepang....so sad to see professional riders gone in action :'(

14
SBM Melaka Sdn Bhd / Re: Pembukaan Rasmi SBM Motorsports Melaka Sdn Bhd
« on: October 19, 2011, 09:46:26 PM »
Tahniah kpd SBM,negeri melaka caw luar kl,insyallah akan join opening

15
Rides / Re: ride gp 23/10/11 bsama kawasaki
« on: October 02, 2011, 03:00:49 PM »
semalam sembang dgn organizer ride,ah meng kata masih ada kosong lagi tapi kena pakai jenama kawa juga,model lain takleh join,nampaknya kena pegi naik cub je lah ;D

Pages: [1] 2 3 ... 7
Jumlah User Yang Telah Visit